MARINA I BUDIMIR OSTAJU IZA REŠETAKA: Pali zbog 1,4 tone kokaina

Alo Redakcija

19:00

Crna Gora 0

Tužilaštvo je ranije uložilo žalbu nakon što je istražni sudija podgoričkog Višeg suda pustio Krstoviće da se brane sa slobode. Krstoviće istražni organi dovode u vezu sa zaplenom od 1,400 kilograma kokaina.

MARINA I BUDIMIR OSTAJU IZA REŠETAKA: Pali zbog 1,4 tone kokaina
foto: Shuterstock

Apelacioni sud odbacio je žalbu advokata koji zastupaju Marinu i Budimira Krstovića, osumnjičenih zbog tone i 400 kilograma kokaina. Time je odlučeno da oni ostaju u istražnom zatvoru.

Advokati koji zastupaju Krstoviće uložili su žalbu povodom odluke veća Višeg suda kojom im je određen istražni pritvor 30 dana.

Podsećamo, Tužilaštvo je ranije uložilo žalbu nakon što je istražni sudija podgoričkog Višeg suda pustio Krstoviće da se brane sa slobode. Krstoviće istražni organi dovode u vezu sa zaplenom od 1,400 kilograma kokaina.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tada je policija sprovela opsežnu akciju u Baru, Podgorici i Zeti protiv organizovanog kriminala u cilju suzbijanja nelegalne trgovine narkoticima.

Akcija je izvedena uz veliku saradnju Uprave prihoda i carina Crne Gore i Višeg tužilaštva. Droga visoke čistoće bila je u 1.400 pakovanja. Na pakovanjima kokaina je, izgleda pisalo KOVID. Droga je najvjerovatnije stigla u Crnu Goru u jednom kontejneru iz broda koji je uplovio u Luku Bar.

(Portal Dan)

Autor: Alo Redakcija

Tagovi:

Komentari(0)

Loading