Crna Gora

14:42

13 oktobra, 2021

DEMOKRATSKI FRONT: Albanski ekstremisti moraju da znaju da batina ima dva kraja!

Nova srpska demokratija i DF najoštrije osuđuju današnji brutalni napad tzv. kosovskih specijalaca na srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini.

foto: Youtube

„Snažno podržavamo naš narod i pozivamo na puno jedinstvo, koje nam je sada prijeko potrebno, jer ovaj napad je očigledno dio šire akcije koja dolazi nedugo posle incidenata na Brnjaku i Jarinju. Svakome ko ozbiljnije prati dešavanja je jasno da su lideri albanskih esktremista odlučili da se upušte u akciju protjerivanja preostalih Srba sa svojih vjekovnih ognjišta, koju su sprovodili ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a nastavio Aljbin Kurti. Zato jedan od najvažnijih prioriteta sveukupne srpske nacionalne politike mora biti odbrana našeg naroda, kao i njegov opstanak i povratak na prostor Kosova i Metohije, i da se više nikada ne dozvoli ono što se desilo 17. marta 2004. godine“, navodi se u saopštenju DF-a.

Smiješno i licemjerno, kažu, zvuči objašnjenje Kurtija da se danas radilo o ,,akciji protiv krijumčarenja’’, ako se zna da su kriminal, šverc, krijumčarenje narkotika, oružja i ko zna čega još ,,specijaliteti“ upravo albanskih kriminalaca, koji su tim prljavim parama pokušali da instaliraju ovaj nasilni državni projekat na tlo Srbije.

„Posebno jadno i kukavički izgleda akcija u kojoj se upotrebljava bojeva municija protiv golorukog naroda.
Očigledno je i da su uspjesi koje Srbija postiže na međunarodnom planu, a naročito poslednjih dana, žestoko razljutili albanske ekstremiste i njihove mentore, koji su shvatili da tzv. Kosovo nikada neće dobiti svoju stolicu u UN i da većina država neće da prizna ovu lažnu državu. Zato su ponovo posegli za agresijom, a te usijane glave bi već morale da znaju da batina uvijek ima dva kraja i da Srbija i srpski narod nikada više neće prihvatiti pogrom nad našim narodom u južnoj srpskoj pokrajini“, zaključili su iz DF-a.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.