ŠOK SADO-MAZO SCENA: Varaždinci ne mogu da dođu k sebi od prizora (FOTO)

17:00

Hrvatska 0

Šok! Sodoma i Gomora, performans, Sado Mazo! Šta je ovo? Pitaju se mnogi kada je osvanuo snimak iz tržnog centra u Varažidnu. o tome su se raspisali i hrvatski mediji, koji navode da je snimak načinjen u sredu oko 20.30, a malobrojni posetioci ostali su u šoku kada su ugledali devojku koja je bila porovkativno obučena, a vodila je muškarca na povocu.

ŠOK SADO-MAZO SCENA: Varaždinci ne mogu da dođu k sebi od prizora (FOTO)
Printscreen/TikTok

O ovome je pisao i portal Zagorje internacional, koji navodi da je u pitanju mladi ljubavni par Antea Ajbek i Renato Pirin, mladi ljubavnoi par čiji je video osvanuo i na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Krije li se iza ovog ''performansa'' neki drugi motiv osim privlačenja pažnje javnosti, nije poznato, ali su svakako uspeli zbuniti posetioce trgovačkog centra koji su se u tim trenucima onde zatekli.

Iako je slučaj neobičan, treba svakako napomen

uti da ovakav prizor nije snimljen prvi put.

Podsetimo, u januaru prošle godine u sumermarketu na Radničkoj cesti u Zagrebu snimljena je slična fotografija koju su mediji preneli nakon što se brzo proširila društvenim mrežama. Na njoj se takođe mogao videti mladić na povocu koji puže, dok uzicu drži mlađa devojka.

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari(0)

Loading