SPLIĆANIN NASMEJAN SA MAJOM: Fotografija koja je podigla buru

21:24

Hrvatska 0

Pojavila se fotografija nestalog Splićanina Mateja Periša i njegove prijateljice Maje Sopte, koja je juče govorila za TV Prva i potom otputovala iz Beograda.

SPLIĆANIN NASMEJAN SA MAJOM: Fotografija koja je podigla buru
društvene mreže

Prema njenim rečima, Matej je zlatan momak, vredan...

- Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega... jer da me je možda barem obavestio da dolazi u Beograd ja bih im rekla gde da idu, šta da rade - rekla je Splićanka kroz suze za TV Prva.

Moj brat je njegov prijatelj, moja mama mu je bila učiteljica, rekla je Maja. Nije istina da sam nestala, izbrisala sam Instagram zbog pretnji. Prošla sam i izjavu i poligraf. Veliki je presing da se Matej pronađe. Maja kaže da nije istina da je Matej radio za nju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Laž je da smo bili zajedno 30. decembra. To me najviše i boli, jer usmeravaju istragu u pogrešnom pravcu. Beograd je pokriven kamerama, zna se gde sam bila, predala sam svoj telefon, spremna sam kosu da dam, krv sve, da skinem ljagu sa svog imena - kaže Maja.

Od brata je saznala da je Matej nestao. Tada je Mateju na Instagramu poslala poruku, pa je tek kada je prošao 1. januar, shvatila da je ozbiljna situacija.

Slučajno je, kaže, srela Matejevog oca 4. januara.

- Šta možete ocu reći? Ja sam Mateja volela i volim ga kao brata svoga, ovo je mogao da bude bilo ko, kamoli meni neko jako drag. Mi i dalje ne verujemo, ja prva.

- Nas sve najviše i brine i šokira, dan danas ne znamo šta je s njim. Prvo sam mislila da je s nekom curom, posle sam mislila da se nešto desilo u klubu, na nacionalnoj osnovi, znate kakvi su klubovi, ne mogu ništa ni da naslutim, niko ne može, ni dan danas ne znamo šta se dogodilo. Nadali smo se da će možda taksista nešto znati da kaže, neku adresu gde je Matej hteo da ide, bilo šta. Nismo ni mi smeli da dajemo izjave u medijima zbog istrage, da je ne ometamo, ali mi je dosta laži, da mi je oduzet pasoš, da sam ja neka prostitutka. Uznemiravaju mi majku kod kuće, opsedaju kuću, školu - kaže Maja i pokazuje dokument.

- Znam Maju, ona je sestra Matejevog druga i ćerka moje prijateljice. Sreo sam je ispred policijske stanice u Beogradu. Ona je plakala i bila je u emotivnom šoku, razbijena... Ona ne zna šta je Matej od nje hteo i rekla mi je da se grozno oseća. Misli da bi rezultat bio drugačiji da se Mateju javila i da je mogla negde da ih uputiti - kaže Periš.

 

Izvor: region srbije

Komentari(0)

Loading