BRNADA UBIO ŽENU: Tri muškarca ga razdvajala od žrtve, 15 sekundi divljački skakao žrtvi po glavi

10:11

Hrvatska 0

Snimci nadzorne kamere otkrili su stravične detalje brutalnog ubistva žene u riječkom kafiću “Pin” nedaleko od Korza, koju je udarcima nogama masakrirao 36-godišnji Roman Brnada.

BRNADA UBIO ŽENU: Tri muškarca ga razdvajala od žrtve, 15 sekundi divljački skakao žrtvi po glavi
Printscreen

Napad se, kako pokazuje snimak, dogodio u 14.40 sati, piše “Jutarnji list”. Vidi se kako Brnada ustaje sa stolice i divljački nasrće na Darinku Krivec (67) koja je sedela nasuprot njemu, na udaljenosti od oko metar i po. Uhvatio ju je obema rukama za glavu i krenuo da se rve sa njom. U tom trenutku prvo je uskočio konobar je pokušao da napadača odvoji od žene.

Desetak sekundi kasnije uključuje se još jedan muškarac koji je sa druge strane pokušao da odvoji napadača od žene, ali ni njih dvojica nisu uspeli da je izvuku iz Brnadinih ruku. Na snimku se vidi kako Brnada u jednom trenutku uspeva da šakom zamahne prema ženi i 25 sekundi nakon što je divljački napad počeo, dolazi i treći muškarac koji je pokušao da spreči napadača.

Rvali su se kod šanka, a u jednom trenutku čak su uspeli da odvuku Brnadu oko metar prema ulaznim vratima, ali je on i dalje u stisku držao ženu koju je napao. Konobar i muškarac koji se poslednji priključio u tom se trenutku udaljavaju i ostaje samo jedan muškarac koji u jednom trenutku razdvaja Brnadu od žene, ali samo na trenutak.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Brnada se tada izvukao i zamahnuo rukom prema muškarcu i zatim oborio ženu na tlo iza šanka. Nakon toga više niko nije pokušao da spreči ono što se dalje dešavalo, a upravo to je, po svemu sudeći, nesrećnu ženu stajalo života.

Brnada je, naime, krenuo da divljački skače po glavi žene koju je srušio na tlo iza šanka. To je trajalo više od 15 sekundi. Muškarac koji je najduže pokušavao da odvoji Brnadu od žrtve je samo u jednom trenu pogledao što se dešava i otrčao, moguće po pomoć. Nakon što je više od 15 sekundi brutalno mlatio bespomoćnu ženu na tlu skačući joj po glavi, Brnada je pojurio prema izlazu.

Oslonio se na šank da pojača udarce

Dok joj je skakao po glavi, Brnada se levom rukom držao za šank, a desnom za metalni element čime su njegovi udarci dobili još veću žestinu jer je telo imalo čvrsti oslonac. Sve se dogodilo u uskom prostoru, a na snimku nadzorne kamere vidi se samo levo stopalo žrtve.

Čitav snimak od 58 sekunde komentariše jedan od gostiju kafića, koji je tada bio u lokalu. Sasvim je izvesno da policija ima taj snimak i da će on biti priložen na listu kao krunski dokaz zverskog zločina u riječkom kafiću.

Kako saznaje "Jutarnji list", Brnada će u sredu biti dovezen u Bolnicu za osobe lišene slobode jer je procenjeno da je njegovo zdravstveno stanje takvo da nije za smeštaj u riječki zatvor, ali je verovatno procenjeno da je iz bezbednosnih razloga da se bolje smesti u samicu, gde neće imati kontakta sa drugim zatvorenicima.

Komentari(0)

Loading