VOZ NIJE POŠAO IZ NAJBIZARNIJEG RAZLOGA: Spremala se na posao pa doživela ŠOK

20:00

Hrvatska 0

Buđenje pre pet sati ujutro ljudima koji rade u drugom gradu teško pada. Još je teže kada nemaju prevoz do posla. Na svojoj je koži to u utorak osetila jedna Šibenčanka koja svakodnevno putuje vlakom do Perkovića, a potom i do Splita. Naime, voz kojim je trebala poći do Perkovića, a koji inače kreće u 4.53 nije niti krenuo.

VOZ NIJE POŠAO IZ NAJBIZARNIJEG RAZLOGA: Spremala se na posao pa doživela ŠOK
Shutterstock

"Svako jutro putujem vozom na posao iz Šibenika, a juče sam radila od kuće, imam tu mogućnost. U vlaku smo bile jedna studentica i ja, inače je najviše osam putnika na toj relaciji", rekla je putnica za Šibenski.

Voz kojim je trebala otići na posao nije ni pošao, jer iz nekog razloga kondukter nije došao.

"Ispričavamo se putnicima zbog otkazivanja vozova. Kondukter koji je trebao pratiti ranojutarnje vozove iz osobnih razloga nije došao na smjenu na vreme. S obzirom na to da se vozovi koje je trebao pratiti ne mogu u pustiti u saobraćaj bez konduktera te da ugovorni autobusni prevoznik nije mogao dati autobuse u 60 minuta od predviđenog polaska prvog voza, danas, 31. maja došlo je do otkazivanja jo nekolko vozova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ogorčena putnica tvrdi da je linija inače pouzdana, jer do Splita može stići brže od autobusa, a voz je i jeftiniji. Ali, dodaje da se već događalo da voz ne krene jer je mašinovođa zaspao, a jednom zbog teške nesreće vozovi uopšte nisu vozili prema Perkoviću.

Izvor: Net.hr

Tagovi:

Komentari(0)

Loading