SCENA SA PUMPE U SPLITU RAZNEŽILA SVE: Shvatila je da nema čime da plati, a onda…

21:00

Hrvatska 0

Jedna Splićanka je bila prijatno iznenađena dobrom delom nepoznatog sugrađanina na pumpi.

SCENA SA PUMPE U SPLITU RAZNEŽILA SVE: Shvatila je da nema čime da plati, a onda…
Shutterstock

Splićanka je sve u svojoj objavi u Fejsbuk grupi 'Policija zaustavlja Split i okolinu', i tvrdi da je jedva došla k sebi.

Iako nije navela o kom iznosu je reč, plaćajući svoj račun za gorivo koje je ponovo poskupelo, nakon što zbog odbijene kartice nije mogla sama, nesebični dobrotvor je zaslužio njenu zahvalnost, ali i javnu pohvalu.

"Večeras posle posla, oko 21 i nešto otišla sam da sipam gorivo. Ja na kasi da platim, kartica odbijena. Šta ću, šta ću... Vraćam se u auto po mobilni i ličnu kartu, pa pitam radnicu unutra gde je najbliži bankomat, da idem da podignem gotovinu i ostavim joj ličnu kartu i mobilni dok se ne vratim. I momak koji je bio unutra to čuje i kaže, "Dobila si džokera. Za koliko si sipala?" I ja mu kažem, a on kaže: "Platiću."

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ja sam u šoku. Kažem: „Ne treba, hvala, idem do bankomata“. Kaže: "Rekao sam ti da ću ja platiti". Kažem mu: "Pođi sa mnom u Džokera da ti vratim." Kaže: „Ne, rekao sam ti da ću platiti“. Propala sam u zemlju od stida. Kažem mu: „Hajde, moram nekako da ti se zahvalim“. Kaže: „Ništa, dušo, ne moraš, samo uđi u auto i idi“.

Sedela sam u autu ispred kuće pet minuta od šoka što ima više dobrih ljudi. Javno mu se zahvaljujem, rekla je dirnuta Splićanka, prenosi Slobodna Dalmacija.

Izvor: alo region

Tagovi:

Komentari(0)

Loading