OVO NIGDE NISTE ČULI: Nije mogao da izađe iz banke, PA PUCAO U BRAVU!

19:55

Hrvatska 0

Radnik je u Hrvatskoj narodnoj banci pao je niz stepenice i teško se povredio.

OVO NIGDE NISTE ČULI: Nije mogao da izađe iz banke, PA PUCAO U BRAVU!
Shutterstock

Utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola.

Dramatična noć u Hrvatskoj narodnoj banci. Jedan od zaposlenih u toj ustanovi pao je u sredu oko 23 sata niz stepenice i teško povređen. Lekarska pomoć ukazana mu je u KBC Zagreb, gde je utvrđeno da je pod dejstvom alkohola.

"Radi se o radniku trgovačkog preduzeća koji obavlja poslove u banci. Još se utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tom događaju", rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poslat je i upit Hrvatskoj narodnoj banci o sinoćnjem događaju.

"U noći sa 6. na 7. jula, radnik obezbeđenja, uposlenik AKD-Zaštite d.o.o., spoljni saradnik Hrvatske narodne banke, pao je na unutrašnje stepenište glavne zgrade HNB-a prilikom noćnog obilaska prostorija. Pad je zadobio tešku fizičku povredu (prelom lobanje), a nakon toga je utvrđeno da ima povišen nivo alkohola u krvi.Prilikom pada izgubio je mobilni telefon i karticu za kontrolu pristupa unutar HNB-a iu stanju dezorijentacije i u pokušaju da izađe iz zatvorenog prostora, nekoliko puta je pokušao da otvori vrata i nakon nekog vremena jednom ispalio metak iz službenog pištolja u bravu na vratima", rekli su za Dnevnik.hr u HNB-u.

"Ostali spoljni saradnici su odmah reagovali i pozvali nadležne službe – Hitnu pomoć, policiju i službenike Uprave civilne zaštite, Sektora za inspekcijske poslove, Inspektorata za privatnu zaštitu i detektivske poslove. Radnik AKD-Zaštita d.o.o. hospitalizovan i u stabilnom je stanju", rekli su.

Izvor: dnevnik.hr

Komentari(0)

Loading