GTA U SPLITU: Opljačkao kazina pa potopio auto u more!

20:00

Hrvatska 0

Uz nalog Županijskog suda u Splitu pretragom automobila su pronađeni predmeti kojima je osumnjičeni bio maskiran prilikom počinjenja krivičnih dela

GTA U SPLITU: Opljačkao kazina pa potopio auto u more!
Shutterstock

U policijskoj upravi Zadarskoj, Službi kriminalističke policije, Odeljenju opšteg kriminaliteta, u saradnji s policijskim službenicima Policijskih uprava šibensko-kninske i splitsko-dalmatinske završeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom osumnjičenim da je počinio dva krivična dela razbojništva.

On se sumnjiči da je 13. jula 2022. godine, radi sticanja materijalne koristi i po prethodno smišljenom planu, prvo oko 03:03 sata u Zadru maskiran ušao u automat klub sa sedištem u Zagrebu, zatim pištoljem zapretio 40-godišnjoj zaposlenoj i zatražio novac koji mu je oštećena i predala u iznosu od 8.210 kuna.

Nakon počinjenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se ličnim automobilom Ford zadarskih registarskih oznaka uputio u Šibenik gde je oko 05:24 sata maskiran ušao u automat klub sa sedištem u Zagrebu, opet pištoljem zapretio 19-godišnjoj radnici i zatražio novac koji mu je oštećena predala u iznosu od 35.000 kuna, piše Index.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Auto pronađen u moru

Kriminalističkim istraživanjem i dojavom građana u Trogiru u moru je pronađen lični automobil koji je osumnjičeni koristio prilikom počinjenja krivičnih dela, a nakon postupanja policijskih službenika Policijske uprave splitsko-dalmatinske automobil je izvađen iz mora.

Uz nalog Županijskog suda u Splitu pretragom automobila su pronađeni predmeti kojima je osumnjičeni bio maskiran prilikom počinjenja krivičnih dela.

Takođe je uz Nalog Županijskog suda u Zadru izvršena pretraga doma i prostorija koje osumnjičeni koristi gde je na skrovitom mestu pronađen deo novca koji je otuđen u ovim krivičnim delima. Uz krivičnu prijavu Županijskom državnom tužilaštvu u Zadru, osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari(0)

Loading