MANIJAK NA PLAŽI U ROVINJU: Danac snimao decu telefonom

21:00

Hrvatska 0

U nedelju u 14.45 sati radnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavestila čuvara koji je pozvao policiju

MANIJAK NA PLAŽI U ROVINJU: Danac snimao decu telefonom
Shutterstock

Opštinsko državno tužilaštvo u Puli odredilo je istražni zatvor protiv 71- godišnjeg Danca zbog osnovane sumnje da je iskorišćavao decu za pornografiju, saopštila je policija.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 71-godišnjak, najprije 27. jula 2021. godine, a zatim i 20. jula 2022. godine u kampu na području Rovinja, mobilnim telefonom snimao naga tela nepoznate dece mlađe od 18 godina - piše u saopštenju.

Županijski sud u Puli prihvatio je predlog državnog tužilaštva i 26. jula 2022. godine osumnjičenom 71-godišnjaku odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od bekstva.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, u nedelju u 14.45 sati radnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavestila čuvara koji je pozvao policiju.

Policija je muškarca uhapsila zbog sumnje da je kod bazena mobilnim snimao nagu decu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu mobilnog u kojem su pronađene fotografije inkriminirajućeg sadržaja.

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading