SLOMILI MI REBRO I RUKU ZBOG RAČUNA? Incident na Jadranu, povređen sin ugostitelja

20:00

Hrvatska 0

U Puli je gost jednog restorana navodno dobio batine jer navodno nije hteo da plati račun.

SLOMILI MI REBRO I RUKU ZBOG RAČUNA? Incident na Jadranu, povređen sin ugostitelja
Shutterstock

Kako nezvanično saznaje Glas Istre osoblje je pretuklo 26-godišnjaka zbog toga što je pojeo obrok, a nakon toga nije platio račun.

U pitanju je sin poznatog ugostitelja iz Pule, koji drži nekoliko kafića.

- Sin je seo u restoran i čekajući mene pojeo picu i popio pivo. Kako ja nisam stizao da dođem zbog posla, na kraju sam mu doneo novac da plati i da idemo kući. Međutim, čim sam došao na parking, a on je bio krenuo meni ususret, vidio sam da ga celo osoblje restorana šutira dok leži na podu. Mislili su da želi da pobegne i vikali su na njega. Sada ima slomljeno rebro i ruku. Pa i da su nastali nekakvi problemi, ako su se i posvađali radi nečega, nije normalno prebiti čoveka zbog pice - kaže otac napadnutog mladića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vlasnik restorana u kojem se navodno dogodio incident rekao je da će proveriti o čemu se radi, ali da ne veruje da bi njegovi radnici nekog pretukli.

- Više puta se dogodilo da neko nema novaca ili da se inati zbog plaćanja računa, ali nikada niko nije napadnut. Držimo do ugleda našeg lokala i stvarno mi se čini neverovatno to što me pitate - rekao je vlasnik restorana za Glas Istre.

Policija kaže da istražuje čitav slučaj.

- Policijski službenici istražuju povređivanje 26-godišnjaka koji je prijavio da ga je 31. jula oko 23.20 na Forumu u Puli napalo nekoliko osoba jer nije platio obrok koji je konzumirao u jednom ugostiteljskom objektu. Muškarac je u događaju teže povređen i policija nastavlja da utvrđuje sve okolnosti događaja - navode.

 

Izvor: glas istre

Komentari(0)

Loading