SLIKA NASMEJALA REGION: Ovo je najjeftiniji smeštaj na Hvaru (FOTO)

21:00

Hrvatska 0

Glavna tema ovog leta jesu visoke cene na hrvatskom primorju. Ipak, da ukoliko želite uvek možete da nađete način da povoljno letujete na omiljenoj destinaciji, potvrdila je i ova fotografija koja je izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama.

SLIKA NASMEJALA REGION: Ovo je najjeftiniji smeštaj na Hvaru (FOTO)
Shutterstock

Hrvatsko primorje je oduvek bilo traženo i posećeno, a čini se da ove godine beleže sjajnu turističku sezonu.

Ipak, ono što nekako uvek zaseni lepotu njihovog primorja jeste polemika oko cena, pa smo tako ovog leta mogli da čitamo o famoznom porodičnom ručku od 100 evra, pici od 43 evra, kao i o smeštaju od 25.000 evra za sedam noćenja na ostrvu Vir.

Ipak, da sve ima dve strane, kao i da oni koji žele da pronađu način da na letovanju prođu jeftino, a da se podjednako lepo provedu, potvrdila je i fotografija koja je nedavno objavljena u Fejsbuk grupi "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Ko kaže da na Hvaru nema jeftinih apartmana? Dvospratni, prvi red do mora", pisalo je u opisu fotografije na kojoj se vide dve ležaljke koje su postavljene između dva drveta.

Česi zgroženi cenama: Jeftin turistički raj postao skupi pakao; "Egipat se više isplati"

Ovaj duhovit opis fotografije naišao je na podjednako zabavne komentare.

"Ovaj je sa milion zvezdica, sve ih vidiš uveče", "Našla sam nam apartman za sledeće leto", "Može se i boja ležaljki birati", "I najbolji su takvi".

Izvor: B92

Komentari(0)

Loading