DRAMA NA LETU ZA MANČESTER: Putnik konzumurao BELI PRAH u avionu pa pravio neprijatne scene

09:05

Hrvatska 0

Putnik na letu za Mančester napravio je dramu zbog čega je avion morao prinudno da sleti u Zagreb

DRAMA NA LETU ZA MANČESTER: Putnik konzumurao BELI PRAH u avionu pa pravio neprijatne scene
Printscreen/Youtube

Putnici britanskog TUI-a na letu iz Pafosa za Mančester u ponedeljak, 15. avgusta, trebalo je da polete oko 17 sati prema Mančesteru, ali su prošli pravu dramu zbog nekontrolisanog putnika.

Prvo je avion poletio sa Kipra sa šest sati zakašnjenja zbog radnog vremena posade. Navedeni let je obavljao avion SmartLink tipa A321, a zbog problematičnog putnika posada je odlučila da prinudno sleti na zagrebački aerodrom, javlja Hrvatska avijacija.

Putnici su rekli da je putnik usred leta konzumirao beli prah, za koji su mnogi naveli da je kokain i da se molio između sedišta na podu kabine. Pre nego što je krenuo ka izlazu u slučaju nužde, vikao je putnicima "vidimo se na nebu", a zatim pokušao da otvori vrata dok je avion bio na visini krstarenja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nekoliko putnika oborilo ga je na zemlju i sprečilo ga u potencijalno sumanutoj nameri.

Avion je na zagrebački aerodrom sleteo u jedan sat posle ponoći, a putnici su se žalili na organizaciju njihovog dočeka u Zagrebu. Tvrde da ih niko nije dočekao i da su noć proveli na spratu putničkog terminala, bez hrane i pića.

Tek rano sutradan prevezeni su u obližnje hotele, nakon čega su obavešteni da će njihov let za Mančester iz Zagreba poleteti u utorak, 16. avgusta, uveče. Nije bilo druge opcije s obzirom na to da je posadi isteklo radno vreme.

TUI se izvinio svim putnicima. Pomenuti putnik je pod policijskom pratnjom izveden iz aviona i sutradan nije nastavio put ka Mančesteru. U utorak, u 20.30, avion je poleteo iz Zagreba za Mančester, gde su putnici stigli sa otprilike 26 sati zakašnjenja.

Komentari(0)

Loading