SMRT U APARTMANU: Italijanka ubijena u Istri

17:30

Hrvatska 0

Uprkos intenzivnim naporima lekara, žena je preminula sat vremena kasnije, jer su povrede, koje je imala, bile stravične

SMRT U APARTMANU: Italijanka ubijena u Istri
Printscreen

Stravičan zločin dogodio se pred jutro u Zakinjima nadomak Umaga. Istarska policija je, naime, oko 4.55 sati primila dojavu umaške Hitne pomoći, da su intervenisali u apartmanu u Zakinjima, u kojem su pronašli teško povređenu 40-godišnju ženu iz Italije.

Uprkos intenzivnim naporima lekara, žena je preminula sat vremena kasnije, jer su povrede, koje je imala, bile stravične, piše Jutarnji list.

- Policijski službenici na mestu događaja obavljaju uviđaj i utvrđuju sve okolnosti događaja - kažu iz PU istarske.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Došla s prijateljem

Prema nezvaničnim informacijama sa mesta događaja, navodno se radi o krivičnom delu u apartmanu, u kojem su boravili gosti, 40-godišnjakinja sa 30-godišnjim prijateljem, i oni su se kontinuirano, prethodnih dana, glasno svađali.

 

 

Kako saznaje Jutarnji list od osoba upućenih u problematiku, prethodnih desetak godina, žena sa svojim suprugom dolazi na tu lokaciju na letovanje, pa se i sprijateljila sa vlasnicima kuće. Nedavno je došla s deset godina mlađim prijateljem, takođe Italijanom, da mu pokaže apartman kako bi sebi sledeće godine rešio smeštaj i letovanje.

Probudila ih buka

- Pod stresom sam i šokirana. Zaspala sam, i negde oko 2.30 sati noćas, probudila me buka u apartmanu iznad. Ona je vikala, ali nisam razaznala šta tačno govori, jer sam se taman probudila. Krenula sam polako po stepenicama gore jer sam bolesna, i tada sam čula strahovito lupanje i pucanje stakla.

Videla sam razbijena vrata i staklo svuda, brzo je i Hitna došla. Zvala sam joj muža da požuri i dođe kod nas, jer se dogodila velika tragedija. Ostao je zatečen. I zamislite, tek za tri dana otprilike može da dođe, kao što je i pre predvideo, jer se, kako mi je kazao, zbog posla nalazi u Ukrajini - rekla je za Jutarnji kratko član porodice vlasnika kuće.

Iz PU istarske kažu da su uhapsili 30-godišnjeg državljanina Italije, kojeg dovode u vezu s tom tragedijom, kao i da se on trenutno nalazi na kriminalističkom istraživanju. Koji je bio okidač da svađa preraste u krivično delo zbog kojeg mu preti višegodišnji zatvor, još uvek se utvrđuje. Takođe, nije još poznato ni da li je u vreme zločina osumnjičeni bio pod uticajem alkohola ili opijata.

Izvor: telegraf

Komentari(0)

Loading