KOLINDA PROMENILA LIČNI OPIS: Slikama na Instagramu zbunila mnoge (FOTO)

17:03

Hrvatska 0

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović se pojavila na finalnoj vaterpolo utkamici Evropskog prvenstva u Splitu gde je bodrila hrvatske vaterpoliste koji su osvoji zlato pobedivši Mađarsku.

KOLINDA PROMENILA LIČNI OPIS: Slikama na Instagramu zbunila mnoge (FOTO)
Printscreen/Instagram

Ona je objavila fotografiju na kojoj se primećuje da je dosta smršala, a to su primetili i njeni pratioci na Instagramu.

 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Komentari na njen osvežen izgled nisu zaostali na društvenim mrežama.

"Kada žena odluči da će u svojim godinama bude lepa ništa je neće sprečiti, evo dokaza", "Prelepa", "Ako nije fotka isfiltrirana ili fotošopirana .... mrak ste", "Tako si lepa"...

Inače je ona u jednom intervjuu ranije pričala o ishrani i dijetama kada je rekla da joj je postalo važno šta unosi u organizam, ali da ne bi mogla na dijetu koja zahteva post.

 

 

-Zbog obaveza ne smem da ostanem gladna jer u suprotnom mozak ne funkcioniše kako treba. Priznajem, ranije sam znala da se tešim hranom, pogotovo sendvičima posle napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma, rekla je Kolinda.

Ona je dodala da je danas ponosna što opet može da uđe u maskirne pantalone, kupljene pre deset godina u Americi.

-Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj ishrani. Međutim, svima savetujem da se prethodno posavetuju sa lekarom ili nutricionistom, rekla je Kolinda.

Izvor: Mondo

Komentari(0)

Loading