Pre 3 godine ubio dete na pešačkom, sad SNIMLJEN KAKO DIVLJA na Pelješkom mostu: Oglasila se devojčicina mama

21:04

Hrvatska 0

Vozač s Pelješkog mosta Magdalenu je ubio na pešačkom prelazu, a od siline udara devojčica je odletela pedeset metara. Nakon što je na Fejsbuk stranici "Promente zgode i nezgode" pojavio snimak na kom se vidi kako vozač BMW-a na Pelješkom mostu vozi zaustavnim trakom, njegovo ponašanje izazvalo je bes javnosti.

Pre 3 godine ubio dete na pešačkom, sad SNIMLJEN KAKO DIVLJA na Pelješkom mostu: Oglasila se devojčicina mama
Shutterstock

Kako su izvijestili iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske policija ga je pronašla i kaznila s 2.700 kuna. U međuvremenu se saznalo da je isti taj vozač pre tri godine izazavao nesreću u središtu Orebića u kojoj je smrtno stradala petnaestogodišnja Magdalena Šimić.

Vozač s Pelješkog mosta je 17. jula 2019. godine u Orebiću, vozeći gotovo novi motocikl Ktm Duke 390, usmrtio 15-godišnju Magdalenu koja je bila dve godine mlađa od njega. Vozač je svojom vožnjom naneo teške povrede i 18-godišnjoj devojci koja se tada bila s njim na motociklu, a nakon nesreće je hitno helikopterom prevezena u splitsku bolnicu, piše Dubrovački.

Vozač s Pelješkog mosta Magdalenu je ubio na pešačkom prelazu, a od siline udara devojčica je odletela pedeset metara. Usmrtio ju je dok se vraćala s koncerta. Imala je velike planove. Upisala je srednju školu na Korčuli, u koju, nažalost, nikada nije krenula, tokom prethodnog osmogodišnjeg školovanja Magdalena je dobijala brojne nagrade na republičkim takmičenjima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon što se snimak pojavio na internetu, oglasila se i Sandra Šimić, majka preminule Magdalene, u svojoj objavi na Fejsbuku.

- Moje ime je Sandra Šimić, majka sam deteta kog je dotični mladi vozač usmrtio vozeći motor velikom brzinom kroz naseljeno mesto. Naleteo je na moju curu koja je propisno prelazila pešački prelaz. Kaznu nije još odslužio. Osuđen je na tri godine i devet meseci te mu se kazna i smanjila nakon žalbe, i šta dalje reći? Magdalene Šimić više nema, tog dana nije ubio samo Magdalenu, ubio je celu jednu porodicu. Dragi moji, svi koji pišete i komentirate ovo trebate znati- upozorila je majka pokojne devojčice u svojoj objavi.

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading