ZAGREPČANKE TEŠKE KILO HEROINA

19:24

Hrvatska 0

Zagrebačka policija saopštila je danas da je uhapsila dve žene koje su nameravale da preuzmu gotovo kilogram heroina.

ZAGREPČANKE TEŠKE KILO HEROINA
Printscreen

Slučaj je povezan sa dvojicom državljana Bosne i Hercegovine koji su, takođe, zbog sumnje za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama uhapšeni prošle sedmice na Srednjacima, prenela je Hina.

Dve ženske osobe, stare 32 i 25 godina, uhapšene su zbog sumnje da su radi dalje preprodaje, u dogovoru sa dvojicom muškaraca, nabavljale veće količine droge koju su potom skrivale u stanu na podrucju Trešnjevke, izvestila je zagrebacka Policijska uprava.

Osumnjičene su uhvaćene nakon što su došle u stan sa namerom da preuzmu dva omota ispunjena heroinom ukupne težine 841 gram.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon dovršenog kriminalistickog istraživanja, osumnjičene su predate pritvorskom nadzorniku, a poseban izveštaj je dostavljen nadležnom državnom tužilaštvu.

Do njihovog hapšenja došlo je u sklopu nastavka istrage koja se vodi protiv dvojice državljana BiH, starih 38 i 32 godine, koji su uhapšeni u sredu u policijskoj akciji na Srednjacima.

Pretresom stana koji su oni koristili za preprodaju droge, policija je pronašla ukupno 56,1 gram kokaina i 39,8 grama heroina, 699 grama supstance za mešanje radi povećanja mase, 229,9 grama marihuane i pet vaga za precizno merenje težine.

Izvor: TANJUG

Komentari(0)

Loading