Šok za Hrvata: Došao je da plati putarinu, sada IDE NA SUD!

11:47

Hrvatska 0

Jedan Hrvat našao se u veoma nezgodnoj situaciji kada ga je na izlasku sa auto-puta dočekala putarina od 181 kune (oko 2.830 dinara), umesto 23 kune (360 dinara), koliko je i pripremio da plati.

Šok za Hrvata: Došao je da plati putarinu, sada IDE NA SUD!
Foto: Rina

Kako je objasnio za Večernji list, uputio se iz Imotskog ka Kaštelu. Ukupna kilometraža između ova dva mesta iznosi 91.3 kilometara, a njemu je naplaćeno čak četiri puta više (386.4 kilometara), odnosno, kao da je krenuo iz Zagreba.

Kaštelanin je bio u stanju šoka kada mu je saopšteno "da njegova kartica očitava uključivanje na auto-put iz Zagreba", ali je ubrzo počeo da odmotava film i shvatio je da je potencijalno žrtva prevare.

- Na naplatnim kućicama na auto-putu su sve rampe bile zatvorene, osim one s ENC naplatom. Ovaj put se oko rampe šetao neki čovek, prvi put sam ga u životu video i on je umesto mene pritisnuo dugme i dao mi kartu. Uzeo sam je i uključio se na auto-put, priča Kaštelanin, dodajući da često iz auto-puteva šalju ljude da pripomognu, pa mu nije ni na kraj pameti bilo da je u pitanju neko drugi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon sat vremena rasprave sa zaposlenima, i molbe da pogledaju kamere sa rampe na kojoj je uzeo karticu, kako bi utvrdili da govori istinu, morao je da potpiše izjavu da ne želi da plati putarinu.

- Sada ću morati valjda na sud, zaključuje on.

Izvor: večernji

Komentari(0)

Loading