GATARI DALA NOVAC I NAKIT DA JE IZLEČI: A onda je shvatila GORKU istinu

11:44

Hrvatska 0

Zdravstvene tegobe i drugi problemi često ljude mogu gurnuti u razne "alternativne metode" rešavanja tih problema, a tim je putem krenula i žena (58) s područja Mošćeničke Drage

GATARI DALA NOVAC I NAKIT DA JE IZLEČI: A onda je shvatila GORKU istinu
Shutterstock

Žena (58) upoznala je gataru ovog leta i dala joj novac i nakit, ali kada je shvatila da je ostala bez vrednosti, a da joj se zdravlje nije popravilo, a ni bogatstvo stiglo na vrata, shvatila je da je prevarena.

Zdravstvene tegobe i drugi problemi često ljude mogu gurnuti u razne "alternativne metode" rešavanja tih problema, a tim je putem krenula i žena (58) s područja Mošćeničke Drage, piše 24 sata.hr.

Nju je 55-godišnjakinja upoznala u julu na području Mošćeničke Drage i tokom razgovora joj ponudila alternativnu metodu lečenja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iskoristivši poverenje i zdravstvenu situaciju 58-godišnjakinje danima joj je gatala i proricala dobro zdravlje, bogatstvo i blagostanje te svoju uslugu "lečenja" naplatila u novcu i nakitu vrednosti najmanje četiri hijade kuna (oko 500 evra).

Ali kad je žena (58) shvatila da je ostala bez novca i nakita, a da joj se zdravlje nije popravilo niti "bogatstvo stiglo na vrata", gataru je prijavila policiji.

Kriminalističkom istragom policija je 55-godišnjakinju prijavila za prevaru nadležnom državnom tužilaštvu.

Policija opet poziva građane da da ne veruju lažnim isceliteljima, nadrilekarima i svim ostalim osobama koje se služe lažima i primitivnim metodama kako bi ostvarili materijalnu korist na štetu naivnih i građana u nuždi.

Izvor: 24sata.hr

Komentari(0)

Loading