ZBOG NJEGA JE ŠKOLA HOROR: Davio drugara na podu WC, učiteljica se sa đacima zaključala u učionicu

19:03

Hrvatska 1

Roditelji jedne zagrebačke škole odlučili su da ne šalju svoju decu u školu nakon što je jedan od učenika davio drugo dete na podu školskog WC-a

ZBOG NJEGA JE ŠKOLA HOROR: Davio drugara na podu WC, učiteljica se sa đacima zaključala u učionicu
Printscreen

Svi učenici istog razreda jedne zagrebačke osnovne škole, već dva dana ne odlaze na nastavu jer su tako odlučili roditelji. Kap koja je prelila čašu bio je incident u sredu, kada je dečak napao vršnjaka iz razreda na podu školskog WC-a.

Nakon što je jedan od učenika to video, otrčao je učiteljici koja se od straha, zajedno s ostalim učenicima - zaključala u učionici, prenosi Dnevnik.hr.

Problemi s tim dečakom, koji druge učenike verbalno i fizički napada, traju već više od dve godine. Sve to vreme drugu decu, ali i učiteljicu tuče, vređa, a jednom je čak intervenisala i policija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Moja ćerka se prošle godine toliko bojala odlaska u školu da se držala za vrata učionice, plakala i nije htela da uđe unutra. Šta je sledeće? Doći će u učionicu s nožićem? Svi kipimo - rekla je uzrujana majka.

Predstavnica roditelja, A. B, rekla je za Dnevnik.hr. da se dečak druži s njenim sinom. Kaže da je dečak dobar, ali smatra da se njime treba više baviti.

Dnevnik.hr je razgovarao sa direktorkom te škole, koja je potvrdila da se problem s tim dečakom pokušava rešiti već duže vreme.

Sa situacijom oko dečaka upoznato je Ministarstvo nauke i obrazovanja, Centar za socijalnu rad, policija, kao i Gradski ured za obrazovanje.

Ističe da ne podržava odluku roditelja da ne šalju svoju decu na nastavu jer tako "koče njihovo obrazovanje".

Otkrila je da su prikupili svu potrebnu dokumentaciju i da danas sledi jedan sastanak. Istakla je da bi se potpuno rešenje moglo čekati i do dve nedelje, ali da su "pronašli vatrogasnu meru s kojom će deca ići u školu".

Izvor: dnevnik.hr

Komentari(1)

Loading
Ami

30.10.2022 10:46

I …. takvoj učiteljici trebaš da provjeriš dijete u skoli ABSURD. Kakva je to škola koja je primila ovakvu osobu da radi ako nije u stanju da zaštiti učenike????