DVA PUTA GA ZAUSTAVILI ZA MANJE OD SAT: Tuzlanina vožnja koštala 3000 evra

20:06

Hrvatska 0

Zbog straha da će nastaviti da krši istovetne saobraćajne propise, do otrežnjenja je smešten u posebne policijske prostorije

DVA PUTA GA ZAUSTAVILI ZA MANJE OD SAT: Tuzlanina vožnja koštala 3000 evra
Shutterstock

U razmaku od svega sat vremena policija u Puli noćas je dvaput zaustavila pijanog 35-godišnjeg vozača i izmerila mu oko 1,5 promila alkohola u krvi, zbog čega mu je izrečena novčana kazna od ukupno 25.600 kuna (oko 397.000 dinara) i šestomesečna zabrana vožnje, prenosi Hina.

Istarska Policijska uprava u sredu je izvestila da je taj vozač "fiata" iz okoline Svetvinčenta prvo zaustavljen oko 1.10 sati na pulskom Trgu na mostu, gde mu je alkotestom utvrđeno 1,45 promila, kao i da sa sobom nema vozačku dozvolu.

Prekršajno je kažnjen sa 5.300 kuna (oko 82.000 dinara) i jednomesečnom zabranom upravljanja vozilima "B" kategorije, a određena mu je mera opreza zabrane vožnje u trajanju od 12 sati.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nedugo zatim, oko 2 sata, saobraćajna policijska patrola ponovo je 35-godišnjaka zaustavila u Vodovodnoj ulici i utvrdila da vozi iako je isključen iz saobraćaja.

Opet je podvrgnut i testu na alkohol, koji je pokazao 1,51 promil.

Zbog straha da će nastaviti da krši istovetne saobraćajne propise, do otrežnjenja je smešten u posebne policijske prostorije.

Tada mu je izdat i prekršajni nalog s kaznom od 20.300 kuna (oko 315.000 dinara) i šestomesečnom zabranom vožnje.

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading