OTVORILI SU SEF JEDNE HRVATICE U BANCI: 27-ogodišnjakinji preti robija zbog onog što su našli

16:39

Hrvatska 0

Osim u sefu, droga je pronađena i u njenom stanu i automobilu

OTVORILI SU SEF JEDNE HRVATICE U BANCI: 27-ogodišnjakinji preti robija zbog onog što su našli
pu zagrebacka

Zagrebačka policija je uhapsila ženu (27) jer je preprodavala veće količine kokaina, amfetamina i marihuane koje skrivala i prepakivala u stanu na području Novog Zagreba, a potom drogu prevozila u automobilu "ford fiesta".

Osim što su joj narkotike pronašli u autu i stanu, osumnjičena je drogu čuvala i u bankovnom sefu gde joj je policija pronašla 58 grama kokaina koji je bio pakovan u četiri paketa kao, i 87.400 evra.

- U sredu oko 11.55 sati u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu uočili osumnjičenu 27-godišnjakinju koja im je tokom daljeg postupanja policijskih službenika predala oko 0,55 grama marihuane pakovane u jedan plastični paketić. Tog istog dana su policijski službenici obavili pretragu automobila "ford fiesta" zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu osumnjičene i pronašli su ukupno 5,2 grama kokaina pakovanog u devet plastičnih paketića i 5,8 grama amfetamina pakovanog u jedan plastični paketić - saopštila je policija i dodala kako su tada otišli da pregledaju stan, piše 24sata.hr.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Policijski službenici obavili su i pretres stana na području Novog Zagreba i pronašli ukupno 1,3 grama marihuane, 0,8 grama kokaina pakovanog u vakumirani plastični paketić, 68,4 grama amfetamina pakovanog u tri vakumirana plastična paketa kao i jedan uređaj za vakumiranje, kao i 74 plastičnih vrećica za vakumiranje, dodali su iz policije.

U četvrtak, 17. novembra, obavili su pretres bankovnog sefa.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 27-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku i krivičnu prijavu su podneli Opštinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu - zaključili su iz policije.

Izvor: 24sata

Komentari(0)

Loading