VOLIM MARKIRANU ODEĆU, A U TEŠKOJ SAM SITUACIJI: Pljačkala radnju pa dala HIT opravdanje

20:01

Hrvatska 0

Žena je več osuđivana zbog istog krivičnog dela

VOLIM MARKIRANU ODEĆU, A U TEŠKOJ SAM SITUACIJI: Pljačkala radnju pa dala HIT opravdanje
Shutterstock

Mlada majka (28) sa šireg zagrebačkog područja krala je odeću u jednoj prodavnici sportske opreme i zbog toga bi mogla da dobije šest meseci zatvora, koliko za nju traže državni tužioci.

Prema optužnici podignutoj ovih dana, sredinom decembra oko 12.40 sati iz radnje je uzela crne ženske helanke, dve roze ženske majice s kapuljačom, torbicu crne boje i gornji i donji deo ženske trenirke crne boje.

Sva ukradena roba bila je marke Adidas i ukupno je, prema dopisu radnje, vredna oko 250 evra. Žena se branila kako je tog dana isprobavala odeću jer je htela nešto da kupiti. Međutim, nije znala da objasni zbog čega je sa odeće skidala etikete i zaštitu od krađe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Odeću sam potom nosila na kasu, a dve stvari su mi ostale u torbi prilikom isprobavanja. Skinula sam zaštitu na nekim artiklima, ali sam i tu odeću stavila na kasu. Kad sam izlazila, začuo se zvuk. Radnik obezbeđenja je potrčao za mnom, a i ja sam takođe počela da trčim. Kada sam se vratila, pokazala sam mu svoju torbu i kese. Imala sam nameru da platim svu odeću, osim jedne majice s kapuljačom i crnih helanki", pravdala se ona.

Žena je zatim rekla da je planirala da ostale stvari platiti kad dođe s bankomata s novcem.

"Zaštitu sam jednostavno prerezala makazama koje sam ponela sa sobom. Na žalost, nisam stigla do bankomata. Shvatite me, nalazim se u teškoj finansijskoj situaciji, a volim da kupujem kvalitetnu markiranu odeću", branila se ova žena, koja je inače majka maloletnog deteta.

Tužitelji za nju ovaj put traže zatvorsku kaznu jer je ranije bila osuđena uslovu kaznu takođe zbog krađe.

Izvor: Danica.hr

Komentari(0)

Loading