U KAZINU ČUPALA ZA KOSU I GAĐALA PIVOM LJUBAVNICU SVOG SUPRUGA: Evo šta je izjavila na sudu

14:34

Hrvatska 0

Dragica (47) napravila je ispad u automat klubu (kazinu) u kojem je napala devojku (32) koju je optužila da je ljubavnica njenog muža.

U KAZINU ČUPALA ZA KOSU I GAĐALA PIVOM LJUBAVNICU SVOG SUPRUGA: Evo šta je izjavila na sudu
Printscreen/Youtube

Prema presudi, učinila je to prošlog jula oko 21.20 sati u automat klubu na bjelovarskom području.

- Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na radnicu automat kluba rečima: "Šta ti imaš sa mojim mužem, d*oljo", potom ju je sa obe ruke uhvatila za kosu i čupala je. Nakon toga je s pulta za radnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila devojku u predelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po devojci i pultu. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom, navodi se u presudi.

Dragica je u svojoj obrani priznala sve što joj se stavlja na teret rekavši kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Majka je maloletne dece i nikad nije prekršajno kažnjavana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Cela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posledice da sam trenutno na antidepresivima i lečenju. Devojci sam se putem messengera izvinila jer sam smatrala da je to u redu - rekla je ona i dodala.

- Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u celoj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvatam odgovornost, branila se Dragica.

Prekršajni sudija proglasila ju je krivom i osudila na 200 nemačkih maraka, odnosno 102,26 eura kazne.

Osim toga, mora podmiriti i 40 evra troškova sudskog postupka. Presuda je konačna i na nju se može žaliti.

Komentari(0)

Loading