NI MILOŠEVIĆA NISU SLOMILI SANKCIJAMA! Milanovića na RUSKOJ televiziji hvalio glavni Putnov propagandista

07:55

Hrvatska 0

Vladimir Solovjev, glavni propagandista ruskog predsednika Vladimira Putina, u svojoj emisiji objavio je izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića o ratu u Ukrajini i ocenio da je dobro što se pojavljuju ljudi kao što je hrvatski predsednik.

NI MILOŠEVIĆA NISU SLOMILI SANKCIJAMA! Milanovića na RUSKOJ televiziji hvalio glavni Putnov propagandista
EPA

Milanović je juče izjavio da se Amerika preko Ukrajine vodi posrednički (proxy) rat protiv Rusije. "Koliko god na Zapadu pokušavali da uvere svet da se ne spremaju postati jedna od strana u sukobu, svi odavno shvataju da je rat u punom jeku", rekao je Solovjev u svojoj emisiji na ruskoj državnoj televiziji Rusija 1, preneo je hrvatski portal Index.

Nakon toga je Solovjev emitovao Milanovićevu izjavu o ratu u Ukrajini.

- Vašington i NATO preko Ukrajine vode proxy rat protiv Rusije. I obrnuto. Međutim, ako nemaš krajnji cilj, ako nemaš plan, onda to završava kao Avganistan - rekao je Milanović i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Plan ne može biti maknuti Putina. Plan ne mogu biti sankcije. To su gluposti. Nećemo ništa postići. Nisu ni Miloševića slomili sankcijama. Idu iz rata u rat. Što bi trebalo biti? Američki robovi?".

Solovjev potom komentarisao Milanovićevu izjavu rečima: "Dobro je što se pojavljuju političari kao predsednik Hrvatske".

Milanovićeve izjave je u istoj emisiji pohvalio i jedan od gostiju Vladimira Solovjeva, predsednik Odbora za odbranu u ruskom parlamentu Andrej Partapolov.

"Dobro je što se uopšte pojavljuju političari koji počinju razmišljati o vlastitom narodu, kao predsednik Hrvatske", rekao je on.

Izvor: Tanjig

Komentari(0)

Loading