SKANDAL U HRVATSKOJ: MMA borci tukli spasioce i devojku na ski stazi a razlog je sumanut

19:04

Hrvatska 0

Nasilnici su provozali auto BMW na stazi blizu hrvatskih spasilaca

SKANDAL U HRVATSKOJ: MMA borci tukli spasioce i devojku na ski stazi a razlog je sumanut
Rina

U nedelju uveče došlo je do incidenta na popularnom skijalištu Platak u Hrvatskoj kada su pretučeni gorski spasioci i jedna devojka.

Detalje neviđenog divljaštva za Novi list ispričao je jedan od gostiju koji se zatekao te večeri u jednom baru.

Trojica mladića koja su provela poslepodne u baru, u večernjim su satima ispred bara u snegu vežbali MMA tehniku rvanja, a potom su oko 20.15 sati odlučili da provozaju BMW na stazi u neposrednoj blizini baze Hrvatske gorske službe spasavanja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BMW je vrlo brzo nakon divljanja zapeo u snegu pa su putnici pokušali da ga izvuku guranjem i otkopavanjem, ali neuspešno.

Članovi GSS-a su nakon dugog dana boravili u baru, a jedan od njih je krenuo na spavanje u bazu. U trenucima kada je ostavio skije i krenuo prema ulazu u bazu HGSS-a pored ulaza na žičaru, mladić i devojka su mu preprečili prolaz zahtevajući da im motornim sankama izvuče BMW iz snega. HGSS-ovac im je rekao da to ne može te da ide na spavanje. Mladić ga je tada nokautirao a on je ostao da leži u nesvesti.

Incident je video jedan od gostiju bara te je potrčao u pomoć i odvojio napadača od povređenog HGSS-ovca.

Ali, mladić se nije mirio s odvajanjem te je počelo naguravanje, a ubrzo su mu se pridružila i druga dvojica putnika iz BMW-a.Tada je dotrčao i drugi član HGSS-a u pomoć, ali i on dobija snažan udarac u glavu te ostaje na tlu.

Situacija je eskalirala jer se prvi povređeni član HGSS-a probudio i seo ne bi li došao sebi, ali je tada zaradio s leđa udarac nogom u glavu te se više nije znalo je li uopšte živ.

Najbliži pomagači su pokušali da mu izvuku jezik, daju kiseonik i oživljavaju ga, a istovremeno su prvog koji je istrčao u pomoć iz bara napala dvojica putnika iz BMW-a, prvo šakama, a potom su ga bacila na pod i nastavila da ga šutiraju.

Jedna ženska osoba je htela da zaustavi iživljavanje i pomogne, ali zaradila je četiri direktna udarca šakom u glavu i pala.

Mladići, obojica teža od stotinu kilograma, su nastavila "cipelariti" pomagača celo vreme vičući: "Mi smo borci. Znate vi ko smo mi". Tada je već stigla hitna pomoć po teško povređenog HGSS-ovca, a potom i policija koja je odvela trojicu divljaka.

Trojac je pušten iz pritvora, ali juče nisu sami otišli po vozilo, već su poslali predstavnika koji je platio GSC-u 265 evra da izvuče auto.

Kako prenose hrvatski mediji, GSS-ovac koji je bio prvi na udaru zaradio je potres mozga i povredu vratne kičme te se ne seća incidenta.

Dobronamjernik koji je prvi pritekao u pomoć je završio sa slomljenom rukom i ugruvan, a ženska osoba koja je želela da zaustavi iživljavanje ima unutrašnje krvarenje u plućima.

Izvor: Novi list

Komentari(0)

Loading