Nisam više RANJENA VUČICA: Kolinda u smelom intervjuu o svom sadašnjem životu

18:32

Hrvatska 0

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u novom intervjuu za magazin Gloria govorila je o detaljima svog privatnog, ali i profesionalnog života.

Nisam više RANJENA VUČICA: Kolinda u smelom intervjuu o svom sadašnjem životu
Printscreen/Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Posle mandata, koji se završio pre tri godine karijeru je nastavila u Međunarodnom olimpijskom komitetu, a uzevši u obzir da je i dalje prilično zauzeta otkrila je kako trenutno izgleda njen život.

"Ja živim po svom, što mi donese svaki dan, sama i svoja, nikom se ne opravdavam", citirala je pesmu "Vučica" Emine Arapović, ali uz pojašnjenje:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Samo što više nisam ranjena vučica. Sada sam nezavisna i svoja. Nisam članica ni jedne stranke i radim ono što doista volim".

Otkrila je i da posao u Međunarodnom olimpijskom komitetu radi volonterski te da tu nema zarade, ali da je prošle godine zahvaljujući ovom angažmanu posetila 40 gradova.

"Svega nekoliko sedmica sam provela u Hrvatskoj - i to ne u komadu. U popratnom dopisu uz novu miles&more statusnu karticu, napisali su mi da sam u poslednje dve godine prešla milja kao da sam gotovo četiri puta otputovala na Mesec. Čini se da će i ove godine biti mnogo putovanja, no moraću ih početi više birati nego dosad", pojasnila je.

Također, govorila je i o svom suprugu Jakovu te otkrila zašto je skoro nikad ne prati na javnim događajima.

"Nije voleo, a ni dan danas ne voli da se eksponira. Nije osoba koja želi pažnju javnosti, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", pojašnjava Kolinda.

"Kad sam bila ambasadorka u SAD-u, učlanio se u razne klubove supružnika diplomata i američkih funkcionera,i stvarao brojna poznanstva. Bio je, na primeric, dobar sa suprugom šefa CIA-e pa je posetio sjedište u Lengliju. Verovatno je uživao u činjenici da je jedan od retkih muškaraca u tom ženskom društvu, a koleginice i kolege su ga jako voleli", ispričala je.

Međutim, kaže da se ne zna mnogo o tome zato što je zatvoren i kako njen suprug ne želi da se o njemu govori.

"Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", ispričala je.

Izvor: Klix.ba

Komentari(0)

Loading