HRVAT MISLIO DA IMA ZMIJU U GARAŽI: Istina je bila malo šokantnija!

19:02

Hrvatska 0

Jedan muškarac iz Zagreba imao je šta da vidi kad je sišao u podzemnu garažu svoje zgrade na Peščenici!

HRVAT MISLIO DA IMA ZMIJU U GARAŽI: Istina je bila malo šokantnija!
Printscreen/Youtube

Na podu je bila zmija, a muškarac je sačuvao prisebnost nakon čega je gmizavca poklopio kutijom i pozvao stručnjake iz prihvatilišta za nezbrinute životinje iz Dumovca. Sam nije mogao da je iznese napolje, a nije hteo da se životinja negde zavuče i slučajno nastrada.

Hvatače je poziv malo iznenadio jer ovog proleća još nisu imali nijednu dojavu za zmiju, ali odmah su dojurili do garaže. Ispostavilo se da su s pravom bili začuđeni.

- Kolega iz terenske ekipe sumnjičavo je podigao kutiju i imao što da vidii! Na podu je bljesnuo blavor odnosno zmijoliki gušter dugačak 70 centimetara. Čudesan gmaz nije iz ovog podneblja. Živi na području uz more. Nekome se verovatno zavukao u automobil i tako stigao metropolu. Sada je u oporavilištu za divlje životinje Zoološkog vrta Grada Zagreba. Veterinari će ga pregledati, a ako je zdrav smisliće način kako da ga vrate u područje na kome pripada - poručuju iz Dumovca.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Blavori narastu i do metra. Ljudi ih se često boje, ali su vrlo korisne životinje koje se hrane miševima, skakavcima, puževima...

Izvor: Jutarnji

Komentari(0)

Loading