KOLINDINA BIVŠA SAVETNICA ŠOKIRALA: "Ko je protiv prebijanja, nek ih udomi" VIDEO

alexander

19:47

Hrvatska 0

"Svi koji misle da su policajci postupili neprimereno štiteći granicu Hrvatske od ilegalnih ulazaka, predlažem da se jave MUP-u i u udome ih i odgovaraju za dalje postupanje tih migranta", navela je ona na toj društvenoj mreži.

KOLINDINA BIVŠA SAVETNICA ŠOKIRALA: "Ko je protiv prebijanja, nek ih udomi" VIDEO
Foto: Youtube printscreen / Al Jazeera

Bivša novinarka i savetnica Kolinde Grabar-Kitarović Mirjana Hrga se na svom Fejsbuk profilu osvrnula na snimke na kojima se vidi kako policajci tuku migrante.

„Svi koji misle da su policajci postupili neprimereno štiteći granicu Hrvatske od ilegalnih ulazaka, predlažem da se jave MUP-u i u udome ih i odgovaraju za dalje postupanje tih migranta“, navela je ona na toj društvenoj mreži.

„Ne želim da ilegalno ulaze u moju zemlju i bez ikakvog smisla skitaju ulicama naših gradova, obzirom na to da na ovaj način kako su to zamislili, ni u jednu drugu zemlju neće ući“, napisala je Hrga.

Podsećanja radi, prošle nedelje pojavili su se snimci na kojima se vidi kako hrvatski policajci obučeni u jakne bez obeležja službe pendrecima udaraju migrante. Zbog tog incidenta, trojica pripadnika interventnih policajaca udaljeni su sa dužnosti, prenosi portal „Indeks“.

Autor: alexander

Komentari(0)

Loading