BRUTALAN NAPAD USRED NOĆU U OSIJEKU: Snimio je s prozora tuču koja ledi krv u venama (VIDEO)

Alo Redakcija

20:30

Hrvatska 0

Jedan od komšija, očigledno probuđen bukom spolja, snimio je ceo incident sa prozora

BRUTALAN NAPAD USRED NOĆU U OSIJEKU: Snimio je s prozora tuču koja ledi krv u venama (VIDEO)
foto: Youtube

Uznemirujući video snimak brutalnog sukoba petorice mladića u gluvo doba noći u Osijeku se institucionalno obrađuje.

Iz Policijske uprave osječko-baranjske za Net.hr su objasnili incident u kom su 7. septembra tri mladića iz automobila Pežo fizički napali dva iz BMV.

Na snimku se jasno vidi kako jedan od zlostavljanih mladića uspeva da uđe u BMV i naglo krene prema nasilniku, koji na sreću na vreme skoči u stranu i izbegne opasnost. Napadbuti zatim ulazi u BMV, njegov sa putnik se vraća u automobil, a trojica napadača sede u pežou. Međutim, počinje odmazda i napadnuti sada postaju napadači.

Sa snažnijim BMV, prvo stanu pored Pežoa, sprečavajući ga da se okrene i izađe, i guraju ga pored puta. Zatim se pomeraju nekoliko metara napred i voze unazad u prednji deo Pežoa, razbijajući njegovu masku i svetlo, oštećujući zadnji deo njihovog vozila. Vozač BMV -a se zatim naglo udaljava od mesta događaja, a ubrzo oštećeni Pežo odlazi u istom smeru.

Jedan od komšija, očigledno probuđen bukom spolja, snimio je ceo incident sa prozora. Šokiran onim što je video, sagovorniku u videu šapuće da je već obavestio policiju o nasilju ispred zgrade i da je iznaneđen nasilnim potezima učesnika događaja.

Autor: Alo Redakcija

Tagovi:

Komentari(0)

Loading