Crna Gora

10:40

26 oktobra, 2021

KNEŽEVIĆ SPREMAN ZA „FAJT“ Brutalna laž drugosrbijanskog tabloida da sam odbio tuču sa Katnićem!

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na pisanje „Vijesti“ ističući da je „laž da je odbio Katnićev poziv na tuču“.

Foto: YoutubePrintscreen

Naime, Vijesti su objavile da je prema njihovim nezvaničnim informacijama tokom sednice Odbora došlo je do teških reči između Milovoja Katnića i Dejana Radonjića sa jedne strane i čelnika tog skupštinskog tela Milana Kneževića, sa druge strane.

Do rasprave, a navodno umalo i fizičkog obračuna, došlo je kada je taj poslanik Demokratskog fronta optužio tužioca i policajca da su im “montirali državni udar”, poručivši im da će zbog toga odgovarati.

Izvori tvrde da je Katnić tada zvao Kneževića da se biju, na šta je Knežević uzvratio da neće, nego da će morati da odgovaraju.

„Brutalna je laž drugosrbijanskog tabloida Vesti da sam odbio Katnićev poziv za tuču. Naprotiv, upravo je Katnić odustao od tuče i napustio sjednicu prije usvajanja Izvještaja. A novinarka Vesti će imati priliku da na sudu dokaže ovu laž. Sjednice se snimaju magnetofonski“, napisao je Knežević na Tviteru.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.