Crna Gora

11:31

18 septembra, 2021

„KUME, ZLATO, PUŠTI BOGA, JA ĆU DA TE ČUVAM“ Katnić cmizdrio, Knežević ga brutalno ponizio! (FOTO)

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je medijima pokazao pitanja na koja šef njegovog obezbeđenja mora da odgovori, jer su navodno ugrozili njegovu bezbednost odlaskom na Cetinje.

Foto" Youtubeprintscreen/ Skupština Crne Gore

Rekao je da će direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu, kojeg ceni, u ponedeljak staviti na raspolaganje policajce koji ga obezbeđuju, da ih ne bi maltretirali zbog njegovog odlaska na Cetinje.

„Od poneđeljnika ću javiti da mu (Brđaninu) stavljam na raspolaganje obezbeđenje i da mu se zahvaljujem“, rekao je Milivoje Katnić najavljujući da će otkazati obezbeđenje da ne bi ugrozio ljude koji su ga štitili.

„Ja bih na Cetinje ušao kolima, pešice…i nema šanse da ne bih izvršio zadatak“, rekao je on.

I kao što on reče, od ponedeljka će ga čuvati Bog!

Ovako pompezna informacija naravno nije mogla proći neopaženo, pa su se za Katnićevu bezbednost zabrinuli, osim građana, i članovi drugih partija, kumovi i prijatelji.

Jedan od njih je i lider Demokratskog fronta, Milan Knežević, koji je u svom maniru odgovorio na ovakvu Katnićevu konstataciju:

 

Foto: Printscreen

„Kume, zlato, kakva je navalica na tebe, ni da si vođa Talibana…Pušti Boga, nema on kad za tebe, ja ću da te čuvam, kum nije dugme.“

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Region.rs

Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.