HIT! UHAPŠEN SLOVENAC: Vakcinisao se sedam puta za tuđ "GROŠ"

Alo Redakcija

15:11

Na granici 0

Policija u Sloveniji uhapsila je muškarca koji je primio sedam doza vakcine protiv korona virusa i čekao osmu.

HIT! UHAPŠEN SLOVENAC: Vakcinisao se sedam puta za tuđ "GROŠ"
Foto:Youtubeprintscreen/ Slovenska policija

Prema rečima policijskih zvaničnika, dok je čekao osmu dozu, policija je uhapsila muškarca koji je već primio sedam doza vakcine.

U protekla dva meseca vakcinisan je na raznim mestima za vakcinaciju i identifikovao se imenima ljudi kako bi im dao očiglednu potvrdu da je primio vakcinu.

Kriminalisti su optužili petoricu muškaraca sa područja Gorenjske i Ljubljane da su manipulisali vakcinacijom protiv COVID-19. Sumnja se na verifikaciju lažnog sadržaja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je saopšteno iz PU Kranj, prvoosumnjičeni se u poslednja dva meseca na mestu vakcinacije legitimisao u ime preostalih osumnjičenih i vakcinisan kako bi im dao očigledan sertifikat.

Pre nego što ga je policija uhapsila, muškarac je primio prvu dozu vakcine za trojicu saosumnjičenih, druga je naručena. Već je primio dve doze vakcine za četvrtog osumnjičenog i za sebe. Muškarac je primio ukupno sedam doza vakcine i uhapšen je u pokušaju osme vakcinacije.

Dobio je novac za vakcine koje je primio. Ostala četvorica osumnjičenih iskoristili su njegovu nevolju i lične prilike u svoju korist i naveli ga na krivično delo, uprkos mogućim posledicama po njegovo zdravlje.

Policija je uhapsila muškarca, a potom mu je sud prošle nedelje odredio pritvor.

Region.rs/Hayat.ba

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading