ĐILASOV JURIŠNIK PAVLE GRBOVIĆ UDARIO NA MARKA KOVAČEVIĆA: Nezadovoljan reakcijom naroda, udario još žešće u drugosrbijanskom maniru

12:06

Na granici 0

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) koji je na parlamentarnim izborima u Srbiji nastupio u okviru Đilasove koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, nepristojnim i neprimjerenim nastupom obrušio se na predsednika opštine Nikšić Marka Kovačevića. Grbović je sa svojih naloga na društvenim mrežama Facebook i Twitter, napisao neistinu – “da gradonačelnik Nikšića podržava nasilje nad građanima u Novom Sadu”.

ĐILASOV JURIŠNIK PAVLE GRBOVIĆ UDARIO NA MARKA KOVAČEVIĆA: Nezadovoljan reakcijom naroda, udario još žešće u drugosrbijanskom maniru
Printscreen

“Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević podržava usvajanje GUP-a u Novom Sadu. To je taj projekat srpskog sveta, koji ne poznaje i ne priznaje granice. Granice primitivizma, bahatosti, nasilja, lopovluka i tiranije”, napisao je u prvoj objavi Grbović.

Printscreen
 

Reakcijama naroda na društvenim mrežama očigledno nije bio zadovoljan, pa je krenuo još brutalnije. “Napisah kako gradonačelnik Nikšića podržava nasilje nad građanima u Novom Sadu i skočiše neki ‘namerni Srbi’ da ga brane od mene ‘slučajnog Srbina’. Pitaju me znam li šta je on uradio za ‘srpstvo’. Znam ponešto, došao je na vlast uz pomoć SNS, zatim je kao gradonačelnik Nikšića podržao prebijanje ljudi u mojoj zemlji”, kazao je Grbović.

Printscreen
 

Hajka na kovačevića zbog "SRBOVANJA"

Netačni su navodi da je Kovačević podržao bilo kakvo nasilje, bilo gde, već je podržao građane Novog Sada i njihovog legitimno izabranog gradonačelnika Miloša Vučevića na svom “storiju”.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kovačević je domaćoj i regionalnoj javnosti prepoznat kao političar koji sa pozicije predsednika Opštine Nikšić uspostavlja i gaji dobre odnose sa gradovima u regionu, posebno u Srbiji i Republici Srpskoj. Brojnim ekonomskim projektima, političkim i kulturnim inicijativama značajno je obnovio ugled Nikšića koji je za vreme vlasti DPS bio ugrožen.

Zbog toga je nikšićki politički lider često na meti napada propagande ektremističkih medija i ekstremista u Crnoj Gori, a nedavno su mu posle incidenata u Nikšiću upućene i najgnusnije pretnje i uvrede. Grboviću i njegovoj družini ne samo što nije palo na pamet da reaguju na ovakve stvari već su se očigledno, svesno ili ne, pridružili skandaloznoj propagandnoj hajci na Kovačevića.

Printscreen
 

 

 

Komentari(0)

Loading