"SRBI SU OKUPATORI!" Skandalozna poruka funkcionera Fudbalskog saveza Crne Gore (FOTO)

11:44

Na granici 0

Rukovodilac Međunarodnog odeljenja Fudbalskog saveza Crne Gore Milovan Đukanović objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk komentar u kojem je nazvao okupatorima Srbe, koji su prognani tokom vojno-policijske akcije “Oluja” u Hrvatskoj 1995. godine! Niko od nadležnih u Fudbalskom savezu Crne Gore još nije osudio ovu sramnu poruku, pa ni predsednik Dejan Savićević.

"SRBI SU OKUPATORI!" Skandalozna poruka funkcionera Fudbalskog saveza Crne Gore (FOTO)
Printscreen/Facebook

- Nisu slavili progon Srba nego oslobođenje Hrvata od okupatora - napisao je Đukanović ispod teksta Večernjeg lista, pod nazivom “Srpski mediji opet napadaju: Sramotan transparent u Splitu, slavili su progon Srba”.

Đukanovićev komentar je kritikovao funkcioner Demokratskog fronta i član Glavnog odbora Pokreta za promjene Ivan Kopitović.

Printscreen/Facebook
 

 

- Dejove verne sluge, koje borave u južnom delu leđa i njihovi komentari, sramno i za hitnu intervenciju državnih organa i FSCG… - napisao je Kopitović, nakon čega je ekspresno dobio odgovor:

-…trenutno sam umoran i frustriran veleizdajom Crne Gore od strane unutrašnjih strašila kao i spoljašnjih neprijatelja i okupatora. Jedva čekam nadležne da im objasnim o čemu se radi - napisao je Đukanović.

 

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading