LET IZ PAKLA: Putnik šmrkao beli prah pa probao da otvori vrata aviona!

17:00

Na granici 0

Putnici britanskog TUI-a na letu iz Pafosa za Mančester koji su u ponedjeljak, 15. avgusta trebali oko 17 sati poleteti prema Mančesteru prošli su pravu dramu.

LET IZ PAKLA: Putnik šmrkao beli prah pa probao da otvori vrata aviona!
Printscreen/Youtube

Avion je prvo zbog radnog vremena posade s Kipra poleteo sa 6 sati zakašnjenja. Na pomenutom je letu saobraćao avion SmartLynxa tipa A321, a zbog problematičnog putnika posada se odlučila na prinudno sletanje u zagrebački aerodrom, javlja Croatian Aviation.

Putnici su izjavili da je putnik usred leta konzumirao beli prah, prema navodima mnogih radilo se o kokainu, te se molio među stolicama na podu kabine. Pre nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao "vidimo se u raju", a zatim je pokušao i otvoriti vrata dok je avion bio na visini krstarenja.

Nekoliko je putnika srušilo dotičnog na pod i spriječili ga u nameri.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Putnici se žalili u Zagrebu

Avion je u 1 sat ujutro sleteo u zagrebački aerodrom, a putnici su se požalili na organizaciju njihovog dolazak u Zagrebu. Tvrde da ih niko nije dočekao i da su noć proveli na podu putničkog terminala, bez hrane i pića. Tek rano, kažu, prevezeni su u obližnje hotele, nakon čega su dobili obaveštenje kako će njihov let prema Mančesteru iz Zagreba poleteti u utorak, 16. avgusta, u večernjim satima. Druge opcije nije bilo s obzirom na to da je radno vreme posade isteklo. Iz TUI-a su se izvinili svim putnicima. Navedeni putnik ispraćen je iz aviona pod pratnjom policije te nije sledećeg dana nastavio putovanje prema Mančesteru. Avion je u utorak, u 20 sati i 30 minuta poletio iz Zagreba prema Mančesteru, gde su putnici stigli s otprilike 26 sati kašnjenja.

 

Izvor: VEČERNJI

Komentari(0)

Loading