Pobednica rijalitija snima film sa Mimom Karadžićem, pratioci šokirani (FOTO)

22:01

Na granici 0

Hrvatska starleta Iva Grgurić, koja je regionalnu slavu stekla trijumfom u najpopularnijem srpskom rijaliti programu, iznenadila je pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa glumcem Milutinom Mimom Karadžićem.

Pobednica rijalitija snima film sa Mimom Karadžićem, pratioci šokirani (FOTO)
Printscreen/Instagram

Iznenađenje je bilo još veće kada je objasnila da je povod ove objave činjenica da će njih dvoje dijeliti kadar u filmu.

“I dugo najavljena vjest je napokon izašla na vidjelo! Čast mi je i zadovoljstvo što sam u filmu sa ovako ozbiljnim glumcem”, napisala je Grgurić u opisu fotografije sa Mimom.

Iva je potom u razgovoru za Kurir priznala da nije bila previše iznenađena kada je dobila poziv da se pridruži filmskoj ekipi, ne otkrivajući previše detalja o kom se ostvarenju radi.

I u filmu će se zvati Iva, a kaže da njen lik i te kako podsjeća na nju iz stvarnog života.

“Sa elanom sam potpisala ugovor kada sam čula koji će sve glumci raditi. Radi se zaista o velikim profesionalcima i vrhunskim umjetnicima. Mima Karadžić je jedan od njih, a ostale za sada ne bih otkrivala. S radošću sam se odazvala i sada sam na snimanju. Trebalo bi da završimo s pripremama do kraja mjeseca, a plan je da film izađe sljedeće godine”, poručila je atraktivna starleta.

 

Izvor: CdM

Komentari(0)

Loading