OBRT U NESTANKU PARA IZ SPLITA Policija se oglasila, KRATKO I JASNO

19:47

Na granici 0

Par iz Splita Tina Smoljo (22) i Tonino Raić (22) pronađeni su i živi su i zdravi. Objave njihovog nestanka skinute su iz Nacionalne evidencije nestalih osoba, dok je za trećom osobom Paškom Mladinićem (23) iz Solina još uvek na snazi.

OBRT U NESTANKU PARA IZ SPLITA Policija se oglasila, KRATKO I JASNO
društvene mreže

Iz PU splitsko-dalmatinske zvanično su dali najkraću moguću informaciju, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Ne preduzimamo više mere traganja. Osobe su pronađene žive i zdrave, a za sve ostale detalje nismo ovlašćeni da ih iznosimo u javnost - rekao je Jerko Kurevija iz Službe za izveštajnu analitiku i odnose s javnošću.

Slobodna Dalmacija prenosi da objave o nestanku ne bi bile skinute bez da se sa stopostotnom sigurnošću utvrdilo kako je s nestalim osobama sve u redu. Isto tako je uobičajena procedura da se kontaktira i porodica te osobe koje su prijavile nestanak.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zbog zakonskih odredbi, policija ne sme da izađe u javnost ni s podatkom da li se par iz Splita javio iz inostranstva ili su u Hrvatskoj. Radi se, naime, o punoletnim osobama.

U vezi s trećom osobom, koja je takođe povezivana s njihovim putem u Holandiju, a još uvek je na popisu nestalih, s obzirom na razvoj situacije s mladim parom za pretpostaviti je kako se radi o svojevoljnom odlasku.

Komentari(0)

Loading