ZLATNI DEČKO YU TELEVIZIJE NE BUDI SE IZ KOME: U 91-oj godini života plivao, vozio, kuvao, a onda...

20:55

Na granici 0

Nekadašnji zlatni dečko YU televizije Saša Zalepugin ne budi se iz kome još od 16. oktobra kada je doživeo moždani udar posle kog je stavljen u indukovanu komu.

ZLATNI DEČKO YU TELEVIZIJE NE BUDI SE IZ KOME: U 91-oj godini života plivao, vozio, kuvao, a onda...
HRT printscreen

Njegova supruga, s kojom je decenijama u braku, modni agent Tihana Harapin Zalepugin (71), izjavila je u Zagrebu posle jedne modne revije da njen muž i legendarni voditelj nekadašnje TV Zagreb nije ništa bolje.

- Ne ide nabolje - rekla je Tihana za Story koja ga je svojevremeno na društvenim mrežama opisivala kao izuzetno aktivnog čoveka i u 91. godini.

- Moj Saša sa 91. pliva, vozi, kuva, surfuje internetom - znam neke koji već s 25 godina kukaju kako im je teško, a nisu bolesni - on je i moja inspiracija - napisala je tada Tihana.

Inače, Tihana i Saša upoznali su se 1975. na Hvaru, a venčali se 1992. Pri prvom upoznavanju bili su udaljeni desetak centimetara, ali nisu odmah shvatili da je 'to-to'. Život ih je spajao čak 13 godina.

- Za razliku od dana kad smo se upoznali, nema više straha, jer on je tu, uz mene i moj. Nekako mi se čini da taj osjećaj gaji i on prema meni.

- Ponekad mi ničim izazvan izgovori takav kompliment, da ostanem bez teksta - pričala je Tihana.

Podsetimo, Zalepugin je tvorac jedne od najpopularnijih emisija u SFRJ - Nedeljnog popodneva koje je naizmenično svakog drugog vikenda išlo ili iz studija TV Zagreb ili iz studija TV Beograd.

Beogradska domaćica Nedeljnog popodneva bila je Dunja Lango (Figenvald Puletić).

Izvor: story, 24sata

Komentari(0)

Loading