MEDVED PROGUTAO KESU KOKAINA OD 30 KG! Veštaci utvrdili - imao je UŽASNU smrt, evo i zašto (VIDEO) (VIDEO)

10:31

Na granici 0

Film „Kokainski medved“ prvi put je najavljen u proleće ove godine, a zasnovan je na istinitoj priči o crnom medvedu koji je 1985. godine naišao na kesu sa 30 kilograma kokaina i progutao je.

MEDVED PROGUTAO KESU KOKAINA OD 30 KG! Veštaci utvrdili - imao je UŽASNU smrt, evo i zašto (VIDEO) (VIDEO)
Printscreen Jutjub/Universal Pictures

Zalutala torba, vredna 15 miliona dolara, završila je u njegovim šapama u severnoj Džordžiji nakon što ju je iz aviona bacio osuđeni krijumčar droge.

U trejleru koji je upravo objavljen, već iz prvih kadrova je jasno da životinja nije sva svoja – prikazana je sa izbezumljena kako reži, prevrće se na leđa, ludo juri duž puta ili se divi leptirima.

Uloge su Keri Rasel, O’Ši Džekson mlađi, Džesi Tajler Ferguson i drugi, dok bi ovo trebalo da bude i posljednji film u kome se pojavljuje pokojni glumac Rej Liota.

Nažalost, za one koji se pitaju kako je medved završio u stvarnom životu, vest nije lepa. Životinja je uginula, a medicinski veštak je utvrdio da je medved patio od krvarenja u mozgu, otkazivanja bubrega, srca i pluća, što je značilo da je mnogo patio.

Ipak, sudeći po rečima rediteljke Elizabet Benks, njen film bi trebalo da bude prilika za one koji žele da se dobro provedu, ali sa dozom straha. Kako je istakla, inspiraciju je crpila iz horor klasika „Čeljusti“, a sudeći po reakcijama gledalaca, mnogi jedva čekaju da ga pogledaju.

Premijera filma najavljena je za kraj februara 2023. godine.

 

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading