PLATIĆEŠ KRVLJU! Hrvatska glumica iz filmova za odrasle osuđena na 6 meseci zatvora zbog pretnji

22:31

Na granici 0

Hrvatska glumica filmova za odrasle osuđena je na šest meseci zatvora zato što je pretila smrću Zagrepčaninu.

PLATIĆEŠ KRVLJU! Hrvatska glumica iz filmova za odrasle osuđena na 6 meseci zatvora zbog pretnji
Shutterstock

Hrvatska glumica filmova za odrasle, Zrinka Šebalj, ranije poznata po devojačkom prezimenu Pilipović, osuđena je na šest meseci zatvora uslovno zato što je pretila smrću Zagrepčaninu Aleksandru R., prenose mediji. 

Ovaj incident, kako piše hrvatski sajt Imperijal, odigrao se pre nekoliko godina tako što je Zrinka slala sms poruke Aleksandru R. u kojem je pisala, citira portal Imperijal:"Nećemo stati dok ne dobijemo tvoju krv!", "Platićeš zadnjom kapi svoje krvi", "Ti si mrtav čovek pre ili kasnije, to ti se kunemo!", "Nema ti spasa!", "Strahuj za vlastiti život, porodicu i imovinu!", "Proklet bio k**vin sine!", "Platićeš mi krvlju", "Ubićemo te prokleti ku***n sine", "Ubićemo ti prokletu šu**vu mater!" 

Aleksandar R. je ovo shvatio kao ozbiljne pretnje pa je prijavljivao Zrinku policiji više puta, a oni su je dva puta zbog toga uhapsili tokom 2020. i u pritvoru je provela tri dana. Slučaj je rešen decembra isti godine tako što je glumica u filmovima za odrasle osuđena na šest meseci zatvora uslovno, kao i da plati troškove sudskog procesa u iznosu od 130 evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Oštećeni je pred zagrebačkim krivičnim sudom izjavio kako su Zrinkine reči kod njega izazvale "osećaj uznemirenosti i straha za vlastiti život i strah i uznemirenost za njegovu porodicu". Sud je kao olakšavajući okolnosti ocenio Zrinkino iskreno priznanje, činjenicu da je u srednjoj životnoj dobi i prekršajno i krivično neosuđivana, što ukazuje da je sve bio samo eksces u ponašanju. Primarno je to bila "posledica narušenih odnosa s oštećenim, a pri odmeravanju sankcije sud je imao na umu odnos oštećenog prema njoj koji proizlazi iz SMS komunikacije, iz koje je vidljivo da je oštećeni vređa", piše Imperijal.

Inače, na društvenim mrežama vidljivo je kako Zrinka sada pod prezimenom Šebalj ima profile na kojima objavljuje brojne lascivne fotografije ali i slike iz svih delova sveta, poput Dubaija, Maldiva, Nemačke, Zanzibara...

Izvor: Imperijal

Komentari(0)

Loading