UMESTO LUKSUZA ĆELIJA OD 10 KVADRATA Mirnesi preti ova kazna!

17:04

Na granici 0

Mirnesa S. (42), nekadašnja konobarica koja je osumnjičena da je u Nemačkoj ojadila firmu za milion evra, posle tri meseca bekstva uhapšena je na aerodromu u Štutgartu.

UMESTO LUKSUZA ĆELIJA OD 10 KVADRATA Mirnesi preti ova kazna!
POLIZEIPRÄSIDIUM STUTTGART

Ona se od utorka nalazi u ženskom zatvoru Švabiš Gmund, piše nemači RTL. Kako je saopštila nemačka policija, Mirnesa je u Štutgart došla iz Crne Gore, a prilikom hapšenja bila je mirna. Navodi se da će je tamošnje tužilaštvo uskoro zvanično optužiti za krađu, a ćelija u kojoj se sada nalazi daleko je od luksuza na koji je navikla.

Ona sada treba da se navikne na totalno drugačiji život od onog koji je vodila, a luksuz će zameniti ćelijom od 10 kvadrata. Tu se nalaze samo osnovne stvari, krevet, jastuk, stolica, sto i polica.

Printscreen/Instagram
 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ukoliko bude osuđena, njoj preti zatvorska kazna od čak 10 godina, a policija želi da sazna sve o njenim saučesnicima.

Podsetimo, Mirnesa, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki.

Kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Mirnesa je volela luksuz, ali nije mogla da ga priušti. Za brendirane proizvode kao što je Roleks, koje je volela da pokazuje na fotografijama na Instagramu, njeni prijatelji su rekli da su kopije.

Bivši kolega iz firme koju je opljačkala Ivan Angelov rekao je da je u prvi mah bio šokiran, ali se setio da je Mirnesa često govorila da više ne želi da radi, već da se zabavlja. piše nemački RTL. Dodao je da je sve mogla da uradi za muškarca kojeg voli i da verovatno nije sama organizovala pljačku.

Izvor: RTL

Komentari(0)

Loading