HUSEIN UBIO ŽENU I NJENOG LJUBAVNIKA, KAMEROM DOKAZAO PRELJUBU: Stariji sin postao saučesnik!

21:10

Na granici 0

Husein Suljanović, stanovnik Sjedinjenih Američkih Država poreklom iz Bosne i Hercegovine, osuđen je na doživotni zatvor zbog ubistva supruge Adrijane Perez i njenog ljubavnika Omara Santamarije Ruiza.

HUSEIN UBIO ŽENU I NJENOG LJUBAVNIKA, KAMEROM DOKAZAO PRELJUBU: Stariji sin postao saučesnik!
printscreen fox news

Dvostruko ubistvo Suljanović je izvršio u oktobru 2018. godine u Hjustonu, gde je imao porodičnu kuću. Američki mediji prenose da je Suljanović bio vozač kamiona.

Prevaru je otkrio postavljanjem kamera u porodičnu kuću i pratio sva dešavanja dok je bio odsutan. Na ovaj način je otkrio ljubavnu vezu svoje žene.

Ubio je svoju ženu i ljubavnika u njihovoj spavaćoj sobi. Nakon što su čuli pucnjeve, probudila su se Suljanovićeva deca.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Suljanović je nagovorio najstarijeg sina da tela prenese u Luizijanu. Telo supruge i majke bačeno je u šumu, dok je telo ljubavnika bačeno u reku, nedaleko od Baton Ruža.

Njegov sin je priznao krivicu i prošle godine je osuđen na pet godina zatvora.

Nakon ubistva, Suljanović se sa decom preselio u Meksiko Siti, gde je ostao sve dok nije čuo da je optužen za ubistvo supruge i njenog ljubavnika.

Tada je Suljanović pokušao da pobegne u Bosnu i Hercegovinu, ali je uhvaćen u Londonu i izručen SAD.

- Ovaj čovek je ubio dve osobe, među kojima i majku njegove dece. On je pokušao da pobegne iz zemlje i tako izbegne odgovornost - rekao je javni tužilac.

- Svi znamo da nasilje u porodici može da eskalira u ubistvo i zato je važno da se u ovakvim slučajevima dostigne pravda za žrtve - dodala je ona.

Nakon osmodnevnog suđenja, Suljanović je proglašen krivim za teško ubistvo i automatski je osuđen na doživotni zatvor.

Izvor: mediji

Komentari(0)

Loading