"ZAŠTO TO RADITE SVAKE SEZONE" Mimi se žalila na ovu stavku na letovanju, izazvala buru komentara

20:55

Na granici 0

Na Fejsbuk grupi "Live from Greece", korisnica Mimi podelila je cenovnik iz jednog od barova na plaži Lagonisi na Sitoniji, nakon čega je usledila prava mala rasprava, ali ne zbog cene kafe ili sokova, već ležaljki u prvom redu.

"ZAŠTO TO RADITE SVAKE SEZONE" Mimi se žalila na ovu stavku na letovanju, izazvala buru komentara
Shutterstock

"Lagonisi danas. Od 01.06 prvi red ležaljki se plaća 15 evra po coveku, piće se plaća dodatno", napisala je ona.

U komentarima koji su nastupili, korisnici su pisali kako to nije skupo, te i da je već u sledećim redovima cena rentiranja manja. Međutim, bilo je i onih koji su u rentiranju ležaljki videli nepotrebno trošenje para, usled, kako je većina njih napisala postojećeg prirodnog hlada.

"Zašto te pljačkaju? Niko te ne tera da ideš u prvi red. Pa žive od turizma. Kome ne odgovara, ne treba ni da ide", glasio je komentar članice grupe po imenu Ksenija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ko hoće, nađe prirodan hlad

Sličnog mišljenja, bio je i sledeći član, koji je detaljno objasnio kako da se uživa na plaži bez ležaljki.

"Samo prirodna hladovina, ne trebaju ležaljke i suncobran pod kojim se samo potparimo. Problem je u Grčkoj što je jako malo plaža sa prirodnom hladovinom ( miris borovine ).", napisao je on.

U sledećem komentaru, jedan od korisnika koji poznaje plažu, naveo je da se u drugom delu nje nalazi idealno mesto za one koji ne vole da plaćaju ležaljke.

"Skroz desni deo plaže, pored spruda koji vodi ka ostrvcetu, svoj suncobran, svoje ležaljke, besplatan parking, ma uživancija! Lično mišljenje, čak mislim da je voda mirnija i toplija na tom delu, a i peščano je dno, za decu fenomenalno! Najlepše kupanje je na Lagonisi plaži, jedna od omiljenih!", glasio je njegov stav.

Priča o ležaljkama im se smučila

Među članovima "LFG", bilo je i onih kojima se tema nije dopala, a koji su komentarisali kako je više izlišno komentaristati cene ležaljki, kao i da je sve stvar ličnog izbora, a ne moranja.

"Zašto svake godine pred sezonu moramo da trpimo iste/slične teme ????? Vlastiti suncobran, 2 peškira, parkiraš auto besplatno, niko te ne gleda niko te ne dira... Crvena tačka parkiram auto. Plava tačka zabodem suncobran. Mozak na off i Bog te veselio...", glasio je komentar muškarca iz Srbije po imenu Semir.

Izvor: blic

Komentari(0)

Loading