ZAJEDNIČKI ŽIVOT? Tanja se seli u Banjaluku kod Draška!

Alo Redakcija

09:17

Na granici 0

Popularnu pevačicu Tanju Savić, svi su čekali da prizna da je zaljubljena u gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, ona je to i učinila.

ZAJEDNIČKI ŽIVOT? Tanja se seli u Banjaluku kod Draška!
Foto: Ilustracija

Takođe, oglasila se i njena majka Živana koja je prezadovoljna ćerkinim izabranikom, dok njegova porodica ne podržava tu vezu. Međutim, kako mediji prenose oni su odlučili da započnu zajednički život u Banja Luci.

Kako piše „Star“, Draško je navodno iznajmio stan gde će se nakon Nove godine useliiti Tanja i njeni sinovi.

– Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih, u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kom ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. NJegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliža i da će je on zaštititi, pa joj je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala, međutim, posle samo nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banja Luku. Draško je bio presrećan, našao je stan preko agencije za dan. Poslao je Tanji slike i snimke i ona se oduševila. Dogovorili su se da posle Nove godine Tanja sa decom ode kod njega. Stan Jer je baš veliki, ima čak tri spavaće sobe, tako da će imati mesta za sve, a najverovatnije da će Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom – priča izvor za „Star“.

A ovo je izjavio Tanjin još uvek zakoniti muž nedavno:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Tanjina porodica ne zna za sramotu, verujte mi. Oni nemaju obraza. Tanju samo koriste jer ona jedina zarađuje pare za njih. Zato je i iskorišćavaju. Ja sam im smetao jer smo mi stvorili našu porodicu. Zlatnu koku sam im odveo iz kuće kad sam je oženio i zato me nikada nisu ni voleli. Kada sam ja došao u njen život finansije su stale, zato je i haos nastao – rekao je Dušan.

Pratite Region na Fejsbuku

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading