Sastav mališana postao HIT na mrežama: Učiteljica nije imala milosti i dala mu je 3, a svi misle da je ISKREN za čistu 5! (FOTO)

Alo Redakcija

08:00

Na granici 0

Кako izgleda odlazak u školu iz ugla jednog osnovca?

Sastav mališana postao HIT na mrežama: Učiteljica nije imala milosti i dala mu je 3, a svi misle da je ISKREN za čistu 5! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Škola deci može da pričinjava stres, posebno kada je početak nove školske godine i kada se nakon odmaranja vraćaju u klupe i dnevnim rutinama. Svako dete to doživljava i izražava na svoj način.

Školarci u nižim razredima nezadovoljstvo odlaskom u školu umeju da pokažu na izuzetno simpatične načine. Njihova surova iskrenost izaziva osmehe, a većina starijih ipak ne može da se ne složi da nekim razmišljanjima dece, mada na onaj šaljiv način, jer kada odrastemo shvatimo koliko nam je obrazovanje važno.

Ali, kako izgleda svakodnevni odlazak u školu iz ugla jednog osnovca? Dečak je na temu pismenog sastava, „Moj život, moja priča“ odgovorio onako kako se niko nije nadao, iskrenost je bila jača.

– Rodio sam se sedmi po redu u mojoj porodici. Dobio sam ime Dajo po imenu moga dede. Zbog tog imena tati sam postao miljenik, a od malena sam voleo sport, pa su me upisali na košarku.

– Morao je doći i taj dan, počela je škola. Кad sam krenuo u školu, bio sam jako srećan i mislio sam da je škola zabavna. Ali, od razreda do razreda, shvatio sam da je škola najgora stvar koja mi se mogla desiti u životu. I od tada svaki dan kad sam u školi, osećam se kao u zatvoru – reči su osnovca na pismenom zadatku iz srpskog jezika.

Dečak je jednostavno odgovorio temi onako kako se osećao u tom momentu, a mi verujemo da će se škola njemu ipak približiti i da će vremenom shvatiti sve njene dobrobiti.

Region.rs

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading