TANJINI RODITELJI U STRAHU Posle navodne afere sa Draškom, Dušan preti da će joj uzeti decu!

Alo Redakcija

11:04

Na granici 0

Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku prašinu u javnosti.

TANJINI RODITELJI U STRAHU Posle navodne afere sa Draškom, Dušan preti da će joj uzeti decu!
Foto: Ilustracija

Navodno, romansa koju su mnogi komentarisali prilično je zabrinula Tanjine roditelje.

– Cela priča oko romanse sa političarem izazvala je brojne komentare, ali i zabrinula Tanjinu porodicu. Njeni roditelji su u strahu kako bi glasine mogle da utiču na njenu budućnost, plaše se da joj Dušan ponovo ne uzme sinove – otkriva izvor.

– Zamolili su je da ništa ne komentariše u javnosti. Nadaju se da će i u ovom slučaju važiti ona: „Svakog čuda tri dana dosta“, i da će ljudi zaboraviti na priče o pevačicinoj novoj ljubavi. Taman su se navikli da su unuci blizu njih, brinu šta bi dalje moglo da se desi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tanja je nedavno otkrila i da su se njeni dečaci mnogo promenili od kada su počeli da žive sa njom, da su shvatili neke druge vrednosti i da im materijalne stvari više nisu prioritet.

– Kada uporedim kakvi su bili kada su došli i kakvi su sada, to je sušta suprotnost. Materijalne stvari im više nisu prioritet kao ranije. Bili su sebični, nisu umeli da dele, nisu bili socijalizovani, nisam bila srećna zbog toga. Kada su došli, ovde je bilo mnogo drugara, svi su im se obradovali, tamo su živeli neki geto život, zatvoreni u četiri zida, ajpedi, sve moguće mašinerije, sve su imali samo da ne misle na majku. Oni su sada počeli da se otvaraju, ranije sam morala reči kleštima da im izvlačim iz usta. Moja deca imaju ispred sebe primer kakav ne treba biti. – rekla je Tanja Savić za „24sedam“.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading