PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI - Ana Ivanović isprozivana zbog albanske pevačice!

alexander

17:30

Na granici 0

Bivša teniserka Ana Ivanović okačila je video zapis na svoj Instagram, na kojem je promovisala kakav stil ima, a ceo snimak je bio uz pesmu albanske pevačice Dua Lipe: "Levitating".

PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI - Ana Ivanović isprozivana zbog albanske pevačice!
foto: Shutterstock

Bivša teniserka Ana Ivanović okačila je video zapis na svoj Instagram, na kojem je promovisala kakav stil ima, a ceo snimak je bio uz pesmu albanske pevačice Dua Lipe: „Levitating“.

Međutim naišla je na brojne negativne komentare i prozivke pratilaca, kojima se ovaj njen gest, izbor muzike i pomenute pevačice, očigledno nije dopao.

Među komentarima na ovu objavu su: „Zašto baš Dua Lipa, ona je loš izbor“, „Zašto Dua Lipu, osobu koja mrzi Srbe i propagira veliku Albaniju?“, „Pobogu Ana, pa zašto pokvari utisak svoje lepote sa Dua Lipom? Zar te ne boli duša što je naga igrala u Pravoslavnoj crkvi na Kosovu? Od toliko lepe muzike i plemenitih osoba, baš nju da izabereš“, „Zašto Ana, zaboga?! Ti si prodala dušu“…

Ana se još uvek nije oglasila ni odgovorila na pomenute komentare, a ostaje da vidimo da li će to da uradi.

Podsećanja radi, pevačica Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju „Velike Albanije“, ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije.

Nedavno je Srbe je nazvala „fašistima“ i „okupatorima Kosova“, navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih od njenog dede, Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istrorijskog muzeja u Prištini „tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti“.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: alexander

Komentari(0)

Loading