"KOJA POLITIKA, IDI JURI PEVALJKE" Draška Stanivukovića razapinju zbog navodne veze sa Tanjom Savić!

Alo Redakcija

10:13

Na granici 0

Poslednjih dana podigla se velika prašina kada je odjeknula vest da je pevačica Tanja Savić letos navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a političar navodno trpi velike kritike zbog ove afere

"KOJA POLITIKA, IDI JURI PEVALJKE" Draška Stanivukovića razapinju zbog navodne veze sa Tanjom Savić!
Foto: Printscreen

Gradonačelniku Banjaluke na društvenim mrežama pratioci ostavljaju komentare u kojima ga kritikuju zbog odnosa sa Tanjom Savić.

– Zaista si nas razočarao odabirom partnerke! Ali brzo te je izgustirala. Ovo je neviđeni blam za jednog političara da se spanđa sa onom. Šta, kao, nemaš sreće u ljubavi pa skidaš čini s Tanjom? Veliko razočaranje – jedna je od poruka.

Ima i onih koji smatraju da je mogao bolje da odabere:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Koja crna tvoja politika, idi juri pevaljke. Od svih sa estrade da smuvas Tanju Savić. Ša je s glavom? – piše na njegovom Instagramu.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama „Paparaco lova“ rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim bosanskim političarem.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading