Marić ŽESTOKO odgovorio na Severininu SRAMNU izjavu: "Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba!"

Alo Redakcija

17:00

Na granici 0

Milomir Marić poručuje Severini Vučković da ne dolazi u našu zemlju, jer žigoše celu naciju kao genocidnu.

Marić ŽESTOKO odgovorio na Severininu SRAMNU izjavu: "Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba!"
Foto: Printscreen

Zabranite hrvatskoj prostitutki Severini da nastupa u Srbiji i ovde zgrće ogroman novac, jer izmišlja genocid u Srebrenici, poručuju poznati novinari Žika Nikolić i Milomir Marić. Oni si zgroženi jer je pevačica koja se obogatila praveći koncerte po našoj zemlji optužila Srbe da su genocidan narod.

Milomir Marić nije ostao ravnodušan prema Severininoj sramnoj izjavi.

– Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba. Sada mora da se opere u Hrvatskoj, pa nas vređa. Posle srpske avanture hoće da se dokaže kao velika Hrvatica! Očekujem da će uskoro objaviti novi film domaće produkcije, pa da ponovo postane heroina!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori mogući način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – izjavila je hrvatska pevačica za hrvatski „Večernji list“.

Severinina koleginica Maja Nikolić kaže da će Vučkovićeva uskoro sama sebe proterati iz Srbije, kao i da bi trebalo da nauči istoriju naroda iz kog joj potiče sin.

– Severina je toliko nebitna ličnost da će uskoro samu sebe da protera i iz Srbije, a i iz Hrvatske. Pljuje Srbiju, a dva bivša muža su joj Srbi! Koliko samo mora da bude glupa i maliciozna osoba da izjavi tako nešto? Ona je neobrazovana osoba koja ne zna istoriju naroda iz kog joj potiče sin, koji je Srbin. Samu sebe je diskreditovala ovako glupim izjavama i stavovima, a svi znamo na koji način je postala popularna – rekla je Maja.

Region.rs/Informer

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading